Má s ním niekto skúsenosť.
Stimulator Sanitas od Lidla
Moderátor: Moderátoři
Stimulator Sanitas od Lidla
Má s ním niekto skúsenosť.
A kutilmile - nelituju tě
Ďakujem.
- Přílohy
-
Biotorus LT-100.jpg- (19.75 KiB) Staženo 137 x
Navlíkni si kolem krku demagnetizační cívku z CRT telky nebo monitoru a pouštěj do ní pulsy ze zdroje cca 12-15V spínané lavinovým generátorem. Součástky vytěžíš ze staré CRT bedny kdekoliv na Sběráku, zbytek bastl. Teorie - AR-PE, články se slovem "Magnetoterapie" v názvu - hledej na http://jirky.webz.cz/index.php?page=casopisy .
Čo sa bastlenia magnetoterapeutického prístroja pre príbuznych týka, od toho dávam ruky preč, nebudem dookola počúvať prečo to nemá želaný učinok a prečo radšej nekúpil ten profi, čo už ani len predraženým nedokážem nazvať, príliš mierne vyjadrenie.
To, že sa popýtam na skúsenosti s uvedeným prístrojom, bol len posledný prejav dobrej vôle z mojej strany.
Len nerád by som, aby sa mnou ubastlený prístroj stal priamym hromozvodom ku mne, pre zdravotné problémy niekoho iného. Príbuznych si nevyberáš.
Ja osobne by som tú čiastku nedal, preto sa dištancujem od kúpy, protiargumenty nepadli na urodnu pôdu.
magnetofrekvenčníterapie
EKKAR píše:Pokud je Ti pozitivní výsledek účinkování ZBASTLENÉHO přístroje na tenisový loket, bolesti v koleni s částečně urvanými menisky a na bolestivost a otékavost nohy po komplikované torzně-tříštivé fraktuře obou kostí 10cm nad kotníkem málo, tak si kupuj "profi-přístroj" za 25kKč. Účinek je podle mne u bastlu i výrobku "Made in P.R.C. or China" shodný, ale ono i placebo (je to drahý, tak to musí mít účinek) bude určitě fungovat...
Zdravím.
Mohl by ses trochu víc rozepsat, co jsi používal?
Podle amara - lavinový generátor?
Případně jaké frekvence, velikosti cívek(počet závitů) a pod?
Díky.
Měla to kámošova babička na bolesti kloubů, údajně jí to snad i nějak pomáhalo.