Thomson 32WF64ES, 100Hz, chassis ICC19

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
schrost

Thomson 32WF64ES, 100Hz, chassis ICC19

#1 Příspěvek od schrost »

Pánové opraváři, telka mi přišla nefunkční, byl vadný zdroj 3 voltů v digitálu videa. Po opravě má ale ještě jeden problém, Po zapnutí a s obrazem telka piští z VN, po horizontále je obraz vytrhaný cca 3 mm, po vertikále se třepe cca 2 centimetry. Toto vše trvá asi dvě minuty, potom tento jev pomalu zmizí. Měnil jsem Usys kond, kondy kolem vertikálu, kondy v buzení ŘKS, tam byl CL005 s poloviční kapacitou. Mohl by mě někdo nakopnout, teda, je li to jejich "standartní závada". Děkuji, Rošťák..
Burajko

#2 Příspěvek od Burajko »

Mraziaci sprej a ides...
Už druhý krát strihám a furt je to krátke
schrost

#3 Příspěvek od schrost »

A na to jsem nepomyslel, mám však obavu o Horizontál trand, když to hoooodně podmrazím :-) . Ale za pokus to stojí.
Burajko

#4 Příspěvek od Burajko »

Nieje problem.Podla mna v RKS to nebude.Nieco okolo signaloveho uP.Typujem niektory el.kond,ale moze to robit aj cip.
schrost

#5 Příspěvek od schrost »

Díky za nákop, kond to fakt byl v blokačce generátorů.
ALE, nikdy bych si nepomyslel, jak se chová "částečně" vyschlý kond po snížení teploty o blbých deset stupňů. Dobrý kond sníží kapacitu v mezích udávané tolerance. Jsem prostě čuměl, jak se mění kapacita i ERSko. A to nemluvě o tom, při jaké frekvenci můstku. Nj,no. Rošťák..
Burajko

#6 Příspěvek od Burajko »

Ja uz tie kondy ratam na lopaty. :wink: Ale naposledy ma prekvapil CXA2165Q,spraval sa ako kond,a vlastne... mna uz malo co prekvapi v elektronike.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“