PLS nemůžu najít schema šasí ETC 210, nakopněte mě prosím, mám problém s vertikálem, přerušené všechny tři pojistky ZL 251, 231, 221, po výměně TDA 8177 opět přerušená jedna pojistka. Horizontál jinak najíždí. Tak musím hledat a potřebuju noty. Když už jsme u toho 8177 už nemá, můžu tam dát TDA9302? dík za infíčka
Ano pomohlo, děkuji, na těchto stránkách jsem již hledal ale stažený soubor obsahoval DPS, pozice a hodnoty součástí, blokové schéma, jen ne schema základní. Problém je v tom, že nemám tak rychlé připojení WiFi, jak bych si představoval a tudíž vyhledávání a odezvy je pro mě utrpení. Tím špíše, že kdejaký AT správce různých webů předpokládá, že každý máme nadupaný PC nejvýkonnějším procesorem a připojení 100M/s. Proto zasírají svoje weby různými zbytečnostmi který mi až znemožňují přístup. Děkuji
nieje začo.s tym pripojenim to mam podobne.mam internet od "pomaranča" a u mna doma idem iba cez EDGE to je 236kB/s tak to nieje ziadna vyhra,ale na manualy to staci,film som neskusal stahovat,lebo by som asi zostarol o rok.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin