Objednavka z http://www.amazon.com

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Atlan

Objednavka z http://www.amazon.com

#1 Příspěvek od Atlan »

Objednaval odtial niekto nieco ? Chcel som objednat puzzle a nejako mi to nechcelo prejst objednavkovym formularom..... posielaju na slovensko. res EU ? sice tam pisu o nejakych kazetach , knihach a tak....

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

za odpovede dakujem.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Na Amazonu je spousta nesmyslných omezení pro některé položky. Já jsem od tam objednával jednou nějaký CDčka došli v pohodě.
Philip_Fry

#3 Příspěvek od Philip_Fry »

Přesně tak, některé položky nejdou zaslat mimo USA, případně jdou jen do vybraných zemí... Z toho důvodu se mi jeví jako lepší možnost nakupovat na ebay, kde sice někteří prodejci uplatňují podobná omezení, ale zdaleka ne v takovém množství, jako na amazon...
nety

Peposilani

#4 Příspěvek od nety »

Pokud o ty veci vazne stojite, jdou jeste pouzit preposilaci sluzby jako napriklad www.shipito.cz . Ale stoji to neco navic, ale zase obvykle usetrim na postovnem do evropy.
Philip_Fry

#5 Příspěvek od Philip_Fry »

To docela čumím, jak šly ceny těchto služeb dolů. Když jsem se o to před lety zajímal, stálo to řádově kolem 1000Kč na měsíc... 8.5USD za jednotlivou zásilku mi přijde celkem v pohodě, samozřejmě je potřeba k tomu připočítat i normální poštovné, ale i tak je to podle mého názoru OK.

Dík za ten odkaz :)
bastliar

#6 Příspěvek od bastliar »

Prepáčte za takúto trivialnosť, ale vie mi prosím niekto objasniť aké je poštovné za tento tovar, vraj tam býva vyššie poštovné, než je tam písané ( snáď tam nie su iné poplatky )
:arrow: http://www.amazon.com/Silver-plated-Fra ... B0068D650M
tomasjedno

#7 Příspěvek od tomasjedno »

Mimo USA to posílá jenom tenhle prodejce a poštovné do CZ nebo do UK je u něj 23,98 US$ plus zboží 5 US$. Do SK to bude nemlich to samé.

P.S. koukal jsem jenom na prodejce nabízející identickou položku na US Amazonu. Jistě se najde ještě někdo jiný, nebo jinak formulovaná stejná věc u někoho jiného.
bastliar

#8 Příspěvek od bastliar »

Na DX majú podobné za 10 dolárov a je to bez poštovného ale tie s červeným plexi som našiel len amazone a kamoška túži práve po takých.
Tá dilema tovar za 5 ale poštovné 24.

Ďakujem ti za objasnenie :wink:
tomasjedno

#9 Příspěvek od tomasjedno »

Pro příště - když budeš chtít vědět, kolik to bude doopravdy stát i s dopravou, tak to nacpi do košíku a hurá k pokladně. Před finálním odesláním objednávky ti to ukáže celkovou cenu a pořád ještě to můžeš zrušit.

Tady na ebay máš ty samé za 7$ plus poštovné do EU 6$.
bastliar

#10 Příspěvek od bastliar »

Džíses chlape čo som ja pozadával výrazov a nič :) už som sa zmieroval s kúpov priehladných a prelepovaním červenou foliou alebo zhánaním červeného plexi.

Vrelá vďaka :wink:
tomasjedno

#11 Příspěvek od tomasjedno »

Jj, to je klíčové, umět se správně zeptat :lol:
Já jsem použil search red motorcycle goggle glasses.
A koukám, že ty co jsem ti nalinkoval už jsou prodané (že bys je vykoupil?) - tak tady jsou další, za 13$ vč. poštovného.
bastliar

#12 Příspěvek od bastliar »

Tak tak, keď som zbadal sold pre istotu som skontroloval, že som kupcom skutočne ja, kamarátka to snáď patrične ocení :)
Ale vyskočil mi aj ten odkaz na ďalšie a konečná cena je rovnaká a aj iný tovar majú podoný.

Ešte raz ti ďakujem za pomoc, vážim si toho :wink:
tomasjedno

#13 Příspěvek od tomasjedno »

bastliar píše:... kamarátka to snáď patrične ocení :)
Tak pak vyvěš fotku, jak jí to sluší :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“