Tenhle utlumove clanek ma interface IMS1, vim o tom rozhrani nekdo neco? V jakemsi katalogu jsem zahledl skatuli jmenem konvertor IMS2 na IMS1, neumel by nekdo dohledat jeji typove cislo? Mozna to bylo BP .... (5479 ? - nevim, vestim z koule).
Bm 547 mám, mám i 577 do 1 GHz. Tesla Brno dělala interfejs přímo jako přístroj.Někde se mi taky válí... No našel jsem aspoň katalog. Je to BP 5369 převodník iterface.Píšou že je to k BM 536 pro převod z IMS-1 na IMS-2, odpovídající připravované normě RVHP ( IEC ).Dokumentaci nevím jestli mám. Musel bych pohledat.
547 i 577 mam take a chtel bych i tu 547 rozchodit po IMS2... A vzpominam si, ze jsem kdysi v nejakem katalogu zahledl pristroj nazvany prevodnik IMS2 <-> IMS1.
Nevím. Katalogy Tesly Brno uvádí jen ten, co jsem psal. Z IMS 1 na 2...A jinou interface než mám jsem neviděl v reálu ani v katalogu. To ale nemusí znamenat, že neexistuje .
V katalogu je BM 5239. Opravdu to existuje?! Musel bych se kouknout na chalupě, mám tam staré ročenky sdělovací techniky a v nich by měl být úplný seznam BM XXXX.