Sháním schéma myčky na nádobí SILANOS N70F

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Arnal

Sháním schéma myčky na nádobí SILANOS N70F

#1 Příspěvek od Arnal »

Sháním schéma myčky na nádobí SILANOS N70F.
mirosne

#2 Příspěvek od mirosne »

Schéma nehrozí.Budeš si musieť poradiť bez nej,alebo napíš,aký máš problém-skúsime riešiť.
Pozdravujem Vás, Miro.
Arnal

#3 Příspěvek od Arnal »

Dostal jsem se k myčce, která už byla předělávaná a díky tomu došlo k vyhazování Fi. Myčku jsem rozdělal a nahaněl s kolegem izolační stavy, závadu se nám podařilo vyřešit, ale zřejmně došlo k nějaké zradě při zpětném zapojení.

Myčka se zapne, napustí vodu a svítí nahřívání, ale na spirálu nejde napětí když mám nastavenou určitou teplotu. Nahřívání sepne když nastavím potenciometr na nulu a vypnu to, zhasne kontrolka vyhřívání a začne topit.
Mělo by to fungovat tak, že svítí vyhřívání a nahřívá a poté se vypne, zhasne kontrolka a při poklesu teploty následně dohřeje vodu.

Neměl jsem zatím čas se v tom povrtat, zatím sháním info aby jsem byl připraven až to půjdu předělat :lol: .
Arnal

#4 Příspěvek od Arnal »

Takže jsem už schéma našel, je to až na konci návodu. Dám sem odkaz, snad to někomu pomůže.

http://wiki.gastroversum.de/silanos-anleitung.pdf
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“