že by řešení problému?

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
SoKaR
Kontaktovat uživatele:

že by řešení problému?

#1 Příspěvek od SoKaR »

Jo zjistil jsem že jde provést i hardwarovej reset možná by ti pomohlo tohle:
:arrow:

Fórmát C:\\
1.) zapojte telefon do nabíječky - kdyby byla slabá baterka, mohlo by dojít k potížím
2.) místo telefonního čísla napište *#7370# a povrťte, kod telefonu je standardně 12345, pokud jste si ho změnily, tak samozřejmě jinak.
3.) chvíli vyčkejte, (zhruba 2-5minut) v žádném případě neresetujte, jinak se vám nemusí nahrát nový soft z disku Z:\
4.) až se vám objeví menu, vše je v pořádku, jestli se po 10minutách neobjeví nic, tak jste si posraly mobil :-), i to je možné, ale není to vaše chyba
-všechna nastavení a savy z disku c jsou smazána do továrního nastavení (karta je
disk e:\, to znamená že vám zůstane neposkvrněná.
-kod *#7370# by měl fungovat na Nokiích série 60

(U n-gage mi tento kod jen vrátil tovární nastavení, ale u 6600 mě totálně zformátoval C a nahrál nový soft, takže asi záleží na mobilu)

druhý způsob(6600):

Nabít naplno baterku (zapnout do nabíječky)

Vypneme mobil a zmáčkneme součastně tlačítka: zelený+hvězdičku+3 a při tom zapneme mobil,držíme dokud se na display neobjeví nápis formátovaní
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

A k comu je toto? 8O 8O
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
SoKaR
Kontaktovat uživatele:

překlep

#3 Příspěvek od SoKaR »

:oops: Jej nějak jsem se překlikl místo "zaslat odpověď" jsem dal "nové téma". :roll: Samozřejmě to měla původně být odpověď k tematu Nokia n-gage :lol:
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“