TL072CN a TL072CP rada
Moderátor: Moderátoři
TL072CN a TL072CP rada
http://oi52.tinypic.com/2cym7f7.jpg
a mam problem. Je toho docela moc . Nejdrive mi nastal zkrat ktery jsem si zpusobil moji blbosti bohuzel a prisel jsme na to ze budou odpalene koncove tranzistory T3 a T4 tak jsme je vymenil jenomze zesilovac ted hraje jak kdyby na pul .. je zapojen v mustku ..tak jak kdyby sla jen ta jedna vetev. zkousel jsem teda vymenit TDA7250 ale nic .. tak se chci zeptat jeslti muze byt pricinou prave TL072CN ... ? a je to napajene napetim +-45V coz nechapu kdyz trafo by melo davat 2x 29V. A tomu TL072... jeste v obchodech rikaji ze mezi nimi neni rozdil.. ale na internetu jsem nejaky rozdil nasel.. protze kdyz sjem zkousel vymenit za TL072CP.. tak to nejelo vubec takze tma rozdil asi je .Muze se na to podivat nekdo ? ja uz fakt nevim...budu vdecny za neco co mi pomuze.
- Philip_Fry
- Philip_Fry
Jo a 072CN je totez co CP.
jinak na bazich je stejne napeti u jedene i u durhe veve to by slo .. napajeni pro TDA jde TL jsem nezkousel jeste .. diky zatim za rady musim to zkusit az to zase bude mozne zmerim spis ty vystupy toho TL jinak uz nevim .. jak muz hrat jedna vetev a druha ne .. SS napeti na vystupech neni
- Philip_Fry
- Philip_Fry
Změř, zakresli do schématu a takhle pokračuj u každého důležitého bodu.
Pak to zveřejni, hádat co a proč a kde a jak odešlo se tady nikomu určitě nechce. Poradna se nerovná Věštírna! I když i to už jsme párkrát zažili.