Zháňam manuál: analyzér Enertec Schlumberger 7600

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jaroslavp

Zháňam manuál: analyzér Enertec Schlumberger 7600

#1 Příspěvek od jaroslavp »

Ahojte,
Neviete prosím Vás niekto zohnať manuál, alebo nejakú dokumentáciu k tomuto analyzátoru - http://www.technologymuseum.eu/phpwebga ... r_7600.jpg ?
Povaľuje sa mi tu už hodnú chvíľu a ja si márne lámem hlavu nad tým - čo je to za škatuľa, ako ju využijem? :oops: Zvlášť, keď je bez akýchkoľvek káblov.
Povodne som si myslel, že je to osciloskop, ktorý mi veľmi chýba. No uvidím, či mi niekto poradí. Ďakujem za každú radu

Jaro.
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

Honza - kokúň

#3 Příspěvek od jaroslavp »

Vďaka za typ, ale prv ako som založil túto tému, strávil som nejaký čas so strýkom GOOGLOM a bol som aj na stránkach, ktoré si mi odporučil. Najhoršie na tom je - že tam nič podstatné nie je. Ale ako som už spomenul - Aj tak vďaka.
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

Na Slovensku jsou nejméně 2 lidi, co manuál měli nebo mají, s jedním jsem vloni mluvil osobně.
Celeron

#5 Příspěvek od Celeron »

Neco novyho ohledne dokumentace od Enertec Schlumberger? Dnes jsem ho potreboval po asi 15 letech v regalu. Mam ho kompletni, vcetne expanderu a vsech sond. Akorat vocasku k sondam mam asi jen tretinu.
No jinak me prekvapilo, ze po takovy dobe sel na prvni slapnuti a vydrzel merit cely den. Na to, jak to ma obsahly streva se docela divim.
Byla to docela vzpominkova akce jak to nastavit, hlavne podminky od kdy zapisovat do pameti, ale asi jsem to zvladl. Dokonce si myslim, ze bych mohl pripadnym zajemcum i neco poradit. V druhy polovine 80 let jsem s tim delal skoro denne pri vyvoji hw a sw na CP/M. Dobra strojovna, jem ma dost kratkou pamet na vzorkovani.
Jirka
jaroslavp

#6 Příspěvek od jaroslavp »

AHOJ CELERON, MÁŠ TO SUPER POKIAĽ MÁŠ K TOMU POTREBNÉ KÁBLE, KEĎŽE JA MÁM HOLÚ MAŠINU. NAJLEPŠIE NA TOM JE, ŽE NEMÁM POTUCHY AKO BY SOM TÚ MAŠINKU VYUŽIL, AK BY SOM AJ DOPLNKY ZOHNAL. KEĎ MÔŽEŠ DAJ TYP. MÔŽEŠ AJ "SS", ALE MYSLÍM ŽE DO VLÁKNA JE TO LEPŠIE. VŠAK NA TO FÓRUM JE. TAK ZATIAĽ...
Celeron

#7 Příspěvek od Celeron »

Náhodou za ty dva roky se k někomu z Vás nedostala dokumentace od Enertec/Schlumberger 7600? Ja jsem sehnal alespoň dokumentaci k expandéru 7601 a programovací manuál pro ovládání přes RS232 a pro GPIB.
Jirka
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jjilek »

Mám (asi kompletní) dokumentaci k 7610/7611.
jaroslavp

#9 Příspěvek od jaroslavp »

Ahoj jjilek, máš to v elektronickej podobe? Ak nie, je toho veľa na scan?
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jjilek »

jaroslavp píše:Ahoj jjilek, máš to v elektronickej podobe? Ak nie, je toho veľa na scan?

Tři tlusté šanony. Prodám jako celek. Určitě to vyjde levněji než kopírování.
J.
Celeron

#11 Příspěvek od Celeron »

Ahoj Járo!
Mohl bys mi poslat aspoň fotku čelního panelu 7610? Nebo aspoň vypadá to jako v prvním příspěvku tohoto vlákna?
Nevím, zda to je něco z řady a nebo úplně něco jinýho.
Díky
Jirka
jaroslavp

#12 Příspěvek od jaroslavp »

Ahoj Celeron, mám ten čo je na obrázku v prvom príspevku. Ako vypadá 7610 netuším.

jjilek, tú dokumentáciu nutne nepotrebujem, len sa mi tu dlhu dobu povaľuje bez všetkých súčastí - samotný analyzátor a len pre moju nevedomosť by som chcel vedieť ako by som ho mohol využiť. Takže vďaka, Jaro
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“