sčítání obyvatel

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bu2520

sčítání obyvatel

#1 Příspěvek od bu2520 »

Tak nevím, jestli už některé údaje nejsou prodány. Možná je to jen neuvěřitelná náhoda. Ale dnes mi přišel dopis od realitky , že zjistili , že mám neobydlený domek a že by měli zájem. V tom domku mám spousta let dílnu všichni v okolí to vědí, tak že by nikoho nenapadlo , že je na prodej a nikdy nikdo o něj neprojevil zájem a najednou jsem vyplnil, ( přes internet ) bytový list kde byla ta formulace shodná jako na dopisu té realitky a do 14 dnů tu mám nabídku. Už jsem se setkal s něčím podobným u kamaráda , že mu kvůli čtyřiceti tisícům obstavili barák a do týdne se mu ozvala realitka, že ho koupí . Ale tohle mě zaskočilo. Nevím třeba trpím stihomamem, ale nějak se mi to nezdá, co myslíte?
Yarda1

#2 Příspěvek od Yarda1 »

Bylo by zajímavé do té realitky zajít a zeptat se jak to zjistili a naznačit, že mají nesprávné údaje - případně že už s někým jednáte o prodeji. Schválně, co se dozvíte.
BTW: Ty sčítací archy jste vyplnil ručně (v tom případě asi ještě někde leží) nebo jste je poslal přes internet? Pardon, už jsem to přečetl pořádně, takže přes internet. Tak to už nutí k zamyšlení. Možná by o to mohli mít zájem v nějakém bulvárním deníku nebo televizi.

Co se toho kamaráda týká, tam bych měl podezření, že ta realitka v tom obstavení měla prsty.
Naposledy upravil(a) Yarda1 dne 21 dub 2011, 10:37, celkem upraveno 1 x.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Píše , že přes net .
Hanizek

#4 Příspěvek od Hanizek »

Já bych to zas neviděl až tak černě.
Realitní agenti normálně obchází vesnice. No a když si všimnou baráku, který vypadá, že tam nikdo nebydlí, napíšou si adresu. Zjistit majitele mu potom zabere asi 30 vteřin klikání na netu.
Je třeba si uvědomit, že jsou většinou placení provizema z prodeje - tudíž jsou v hledání vhodných nemovitostí dosti aktivní...

Schválně se podívej do výpisu z katastru (je to online). Zjistíš tam, kdo má hypotéku, na koho je uvalená exekuce a podobné věci. Je to volně přístupné pro každého, takže se není čemu divit, že se tak orientují i agenti realitky.
Síla bez rozumu se vlastní vahou hroutí (Horatius)
Mysteri

#5 Příspěvek od Mysteri »

1., Náhoda je blbec.... :wink:
2., Nič osobné nevypĺňam cez internet, LEBO: http://www.reformy.cz/zpravy/film-jesse ... lky-bratr/ :roll:

P.S. Ak to niekoho zaujalo, mám ďalšie podobné, konšpiračné linky, na rôzne témy, ale nechcem ,,spamovať", čiže, kto má záujem, iba cez SZ. :wink:
bastliar

#6 Příspěvek od bastliar »

Cca. sekundu po odlepení a nalepení identifikátoru som si uvedomil, že som si mal na tento úkon vziať rukavice, teraz sa naň nalepila vlastná DNA :evil:
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Na monitor netreba nic lepit :D Celkom som prekvapeny, ze ten web je urobeny dobre. Normalny HTML formular s JavaScriptom, ziadne sracky od Adobe. Funguje to v kazdom browseri (pouzil som Konqueror).
bastliar

#8 Příspěvek od bastliar »

Ešte, že to mám stále doma, ide vyplniť cez net, ľahšie to nemohlo byť.
Lenže ak vyplňujem online, musí to byť bezchybne žiadne chýbajuce údaje, inak je odoslanie nemožné. Na papiery je tu vždy možnosť ľudskej omylnosti a zábudlivosti, predpokladám, že kvôli niekoľkým chýbajucim údajom to tlačivo nebudú znovu posielať.
Mysteri

#9 Příspěvek od Mysteri »

Vypisoval som ,,papier". Len mám taký dojem, že v Googli budem mať za pár týždňov uvedený zlý dátum narodenia a iného zamestnávateľa... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“