Na aukru se za tyto peníze prodávají Magn.Dyn přenosky uvedeného typu. Myslíte, že jde o kvalitní přenosky? Je to japonská nagaoka, asi, specifikace jsou uvedeny v aukci typu kup teď
Prodávající sestavuje gramofony pro-ject a prý jsou tímto osazovány. S dotičným jsem komunikoval přes hifi nazory, a ten mě upozornil na jeho nabídky.
No nevím, nepůsobí to na mě vzhledově nejlépe.
Furt sháním do toho NZC431. Nejraději bych tam nenchal tu vložku, co tam je. A osadil chvějku VM2102 nebo VM2103 ale nemohu za živého boha nic sehnat do 300kč (a nové)-Nedávno mě utekla na aukru nová chvějka za 2 kila

. To z důvodu kvality a taky mam strach, abych neutrhal drátky u headshellu, krom toho jak jsem chtěl vybrat ten ortofon, tak spoustu lidí tvrdí že stojí za starou bačkoru, jiňí zase že ne, no dohady. Proto teslu, tam zatím žádné dohady jako že by byla na prd nebyly. Jinak nevíte o tom nebo nemáte někdo zkušenosti s tím, jestli nejde do té patřičné vložky Tesla VM2102 osadit nějáká z chvějek vyrábějících se dnes. Když naši měli garmofon (byl sem ešt malý) vzpomínám si, že v této teslácké VM2*** svítila jakási béžová chvějka, tak určitě tam museli pasovat i jiný, než tyto. (Tak mi napadla např. N-75-6, ta patří správě do vložky M75-6S) Dokonce jsem viděl na obrázku VM2*** osazenou bílou chvějkou, ale jestli byla nebo nebyla teslácká nevím. A slyšel jsem o osazení červenou a taky zelenou. A prý se snad tesla vyráběla VM2*** na vývoz i pro 78ot, je to tak? Nejsem si jist zdali si tuto informaci dobře pamatuju
Jirka