V PC chyba asi nebude, jako poslední pokus vidím čistou instalaci. Do ní se mi ale hrubě nechce, jenže to bude poslední možnost než bych jí posílal na reklamaci. Ostatní mechaniky než se podělaly chodily bez problémů. Na médii nezáleží, když přestane číst, pak nečte vůbec NIC. Je jedno jestli je to originál nebo pálené DVD nebo CD, RW nebo jen R.
S reklamacemi mám nedobrou zkušenost. Samsunga jsem posílal kvůli tomu, že nefunguje lightscribe. Pošta stála 98,-Kč, za 3týdny byl zpátky jako neuznaná reklamace za 99,-Kč s tím, že jí nic není. Přidali k ní i jedno potištěné CD. Namontoval jsem jí a bylo to přesně stejné. Takže mi reklamace stála skoro polovinu nové mechaniky, proto se mi do ní už nechce. Koupil jsem LG a bez jakékoliv změny v připojení nebo konfiguraci PC fungovala i pálila obrázky. Ta ale po čase přestávala rozeznávat a mazat RW disky. Tvrdila, že není přepisovatelný, ale stačilo ho vymazat ve stolním přehrávači a zase ho klidně vypálila i párkrát smazala.

Média používám jen Verbatim, myslím, že je to jedna z těch lepších značek.
Jen pro zajímavost. Včera odpoledne jsem jí odebral a po restartu fungovala. Dělal jsem si v nLite instalaci Win XP pro případný reinstal. Dvakrát jsem si ho pálil na CD-RW a večer ještě jeden film na DVD-RW. Mezi tím jsem restartoval PC, jednou bylo uspané a pořád četla. Večer jsem jsem jí uspal a teď nečte.

Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.