U XP jsem mel dole v liste vedle hodin takove dva blikajici monitory. Pouzival jsem to na jednoduchy monitoring, data jdou/nejdou. Ale v W7 tam je jeden monitor umoznujici pristup k nastaveni site. Ale neblika. Kolikrat si rikam, kdyz tu a tam dele cekam nez se nacte stranka, jestli data vubec jdou. Je neco takoveho u 7. Dik
Klik pravým myšítkem na dolní lištu Woken, vyber "Spustit Správce úloh" - a v otevřeném okně nahoře vyber "záložku" pojmenovanou "SÍTĚ" - tam uvidíš, kolik dat přichází/odchází. Případně si stáhni nějakou utilitku ze souboru "Gadgets", kde jsou Network Metery taky obsažené.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Da se to poresit miniaplikaci, to jo. Me by stacilo to co je v xp. Je to po ruce, nikam nemusim lezt. Miniaplikaci pokud ji necham trvale zobrazenou zabere misto, plochu prohlicece. Kdyz ji necham jen na plose, zas musim minimalizovat prohlizec abych videl na miniaplikaci. Ty monitory zobrazeny vedle hodin byli vice po ruce. A kdyz jsem potreboval podrobnejsi info o komumikaci v siti otevrel jsem firewall Outpost