Ford Maverick

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vrky

Ford Maverick

#1 Příspěvek od vrky »

Zdravím vás přátelé. Scháním schema elektriky na Ford Maverick 2,7td r.v. 1996. Nejde naklápění zrcátek a zlobí cyklovač stěračů. Za případnou ochotu předem děkuji.
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

Tak to chlape bude pekny oriesok. Skusal si poistky a prekontrolovat kable? Pozri si aj spinace na nastavovanie. Cyklovac je urcite robeny nejakym relatkom zo zabudovanym malickym svabom. Pozri poriadne aj kontakty, mozu byt zanesene alebo upalene.

Inak mam servis manual ale je v portugalstine.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
vrky

#3 Příspěvek od vrky »

Zatím jsem ještě nic nezkoušel. To auto je strejdy. Nejdřív si chci sehnat podklady, než se v tom začnu hrabat. Pokud nic neseženu, budu muset jít zkusmo. U těch zrcátek mám podezření na kabel ve dveřích, jestli nebude ulámaný. A ty stěrače, to by mohl být doběhový kontakt. Zatím jen tak dumám, než to všechno rozeberu.
tornado6

#4 Příspěvek od tornado6 »

Zdravím majstri mám problem ohladne elektrickeho stahovania okien v tomto modely auta a je tam použite netypicke rele 2 kusy s 1 prepínacím + 1 spínacím kontaktom, ale problem je, že je upalena cievka na jednom s tých rele a neviem čo je to za typ a kde to zohnat pridám aj foto.
PS: Má to paticu ako klasicke štvorcove rele s prepínacím kontaktom ale je tam ešte + k tomu ten spínací a to mi robí problem.
https://www.uloz.to/tam/_RTqQdj7JBzpi
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“