Stesk po byvalem, nebo ulitba turistum?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Maskot

Stesk po byvalem, nebo ulitba turistum?

#1 Příspěvek od Maskot »

Pri tyden trvajicim pobytu ve stredisku Bibione jsem byl vyslan pro doplneni zasob nezbytnych tekutin.Pri obhlidce nejvyhodnejsich nabidek jsem na da se rici primo hlavni nakupni tride objevil obchod kde za vylohou se skvela siroka nabidka ruznych napoju, z nichz nektere jsem zvecnil. Podobne veci se nachazelyi na mistnim trzisti,kde ke koupi byly jak soucasti, tak i komplety ruznych uniforem vcetne vsech oznaceni.Tam jsem si fotit nedovolil :)
Přílohy
Bibione1.JPG
(169.42 KiB) Staženo 122 x
Bibione.JPG
(171.48 KiB) Staženo 160 x
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

kšeft je kšeft . . .
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Habesan »

Bych se ani nedivil, kdyby ten krámek vedl Turek, nebo Vietnamec, prostě někdo, koho by zplynovali mezi prvníma...

Všimněte si, že tam nikde není haknkrajc, to už by jim neprošlo, všude je nahrazen železným křížem, protože ten jako symbol německa zrušit nešlo.
SMITH

#4 Příspěvek od SMITH »

Tiež som to videl v Lignánu .
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jirka »

kony2807

#6 Příspěvek od kony2807 »

Mein Gott ! Tak tímhle podmáznu oborovou komisi německého jazyka a bude z reparátu tuplovaná jedna . :twisted: :lol:

Zpět na „Nezařaditelné“