Vybíjení batérie
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Vybíjení batérie
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Toto by se určitě nemělo dít,notebook mám ještě v záruce,tak to asi budu reklamovat.Zajímalo by mně,zda s tímto má někdo také podobnou zkušenost.
To mi dělalo zatím u každého NB, důležitá je reálná kapacita baterie. Oni ti tam klidně dají jinou (2 roky použivanou) a tvoji si vezmou pro sebe
Jirka
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
Obraz035.jpg- Když po vypnutí notebooku vytáhnu z něj koncovku nabíječky,tak když jdu pouštět notebook,pozapínám koncovky,nabíjení nezačne
- (37.94 KiB) Staženo 85 x
-
Obraz034.jpg- Když nechám v notebooku zapojený konektor a vytáhnu vidlici ze zásuvky a nechám to takto třebas přez noc,tak po následném zasunutí vidlice do zásuvky začne nabíjení
- (34.53 KiB) Staženo 99 x
-
Obraz033.jpg- Nyní probíhá nabíjení batérie notebooku,když je nabíječka připojena na síť.
- (40.77 KiB) Staženo 88 x
Opravdu mě ještě nikdy nenapadlo vypnout adaptér ze sítě a nechat ho v NB. Je vidět, že to jde taky.
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Normální to určitě není.Jarous píše:Je to normálne,nerieš to.
Nevím však proč se tu spekuluje o čemsi, když se to dá jednoduše změřit.
p32: jaký má význam vytáhnout konektor z NTB a adaptér nechávat zapojený v síti ???
Proč bych měl tedy adaptér vypínat pracně ze zásuvky a přitom nechat v NB, to jsem z tvé otázky nepochopil.
Jinak stejně to dělá každý i s adaptérem a mobilní telefonem - vytáhne ten konec z telefonu a v zásuvce to většinou nechá a my doma jsme už tak daleko, že i televizi netaháme ze zásuvky, ale vypínáme pomocí DO nebo jejím vypínačem
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Tak tokovýhle neskutečně líný jedince bych střílel bez varováníp32 píše:Jinak stejně to dělá každý i s adaptérem a mobilní telefonem - vytáhne ten konec z telefonu a v zázuvce to většinou nechá...
Jinak my jsme doma ještě dál - televizi nepotřebujeme.