Hledám: vymena systemoveho konektoru u Samsung U600

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Hledám: vymena systemoveho konektoru u Samsung U600

#1 Příspěvek od robo »

Zdravim a preji hezky den. Moje draha polovicka ma problem se systemovym konektorem k Samsungu U600. Vynechava nabijeni. Koupil jsem druhou nabijecku a situace je stejna. Staci nepatrne pohnout s konektorem od nabijecky a nabijeni se chytne. Ale je to nespolehlive. Dam na to krk, ze studenak mezi deskou a systemovym konektorem nebude. Asi je ten system. konektor unaveny. Pinu ma ten konektor neurekom. Takze mikropajka by asi nesla pouzit. Presneji moje ruce na to nemaji. Nu coz, s tim uz ja nic nenadelam. Hledam timto zkuseneho cloveka co si na to troufne.
Snad budu mit stesti na fachmana jako v pripade prepajeni konektoru ktery provadel Davidus. Ukolu se zhostil na 1+. Patri mu muj dik.

Edit: Jak tak koukam na foto, mozna by stacilo trosku zamackout ty horni plisky. Treba by ten konektor mel lepsi tlak na ten systemovy.
Přílohy
1588.jpg
(12.97 KiB) Staženo 229 x
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Testni to přihnout ze shora ten plech.Třeba je to jen už vychozený a nemá to jen potřebný kontakt na piny.
robo

#3 Příspěvek od robo »

Ty dva plisky s kteryma jsem chtel pohnout se do kontaktu s konektorem nedostanou. Tak jsem mirne prohnul vrchni cast plechu toho konektoru. ted tam strcit nabijecku je trosicku problem. Ale kontakt s protikusem od nabijecky je paradni. Drzi tam fest. Tak to zatim tak necham a uvidim.
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od PvvS »

Ted budu na jednym samsungu menit celej konektor a pokud bude casa nebude vetsi problem, tak by jsme se pripadne mohli domluvit.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“