Kurýrní služba GP

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Kurýrní služba GP

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
S E-shopu TME.EU posílají zásilky prostředníctvým kurýrní služby GP tak sháním nějaké reference co to je zač a tak, a když jsem tady a píši tento dotaz tak se zeptám jaké máte zkušenosti s tímto eshopem? díky
bu2520

#2 Příspěvek od bu2520 »

mě funguje naprosto spolehlivě, ale jako všechno je to o lidech, změní se řidič a najednou je problém. T o se mi stalo u jiných dopravek, tak že je to individuální.
renda15

#3 Příspěvek od renda15 »

Z mých dlouhodobých zkušeností se zasíláním i příjmem zásilek vychází toto pořadí:
GP, PPL, DPD, ČP, pořadí 2 a 3 je stále se měnící.
petus
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od petus »

to je pravda, záleží na lidech. Já s PPL měl jednou dost veliký problémy
(Měl jsem domluvený že mi to dovezou do školy mezi 12-13 hodinou, ale nepřijel, tak jsem volal snad 4 čísla než jsem se dostal k němu a on mi řekl ,že musím počkat, že balík dal nějak blbě a prý přijede kolem 18hodiny... ještě že jsem měl auto a dojel jsem si proto... ) ale teď mi zase něco přišlo (jiný ridič) a všechno úplně super... :-)
Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ :)
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
Basic
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Basic »

Jo, není nad to, když řidič od PPL donese 2 obrovský 50 kg balíky až nahoru do baráku, to oceňuji.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Habesan »

Porušuje tím předpis, když se zraní, způsobí nemoc z povolání, nebo poškodí zboží, firma se na něj vykašle...
pigeonit

#7 Příspěvek od pigeonit »

Otázka je, jestli je to vůbec zaměstnanec. Špeditéři mají často nasmlouvané externí dopravce, různé živnostníky apod...
bu2520

#8 Příspěvek od bu2520 »

myslím, že naopak plní předpis , protože má v podmínkách, že zásilku má doručit " za dveře" adresy tak nějak tam ta formulace ve smlouvě je co si matně pamatuju. Ono vezměte si, že vám vyhodí třeba co já vím litinový kotel na paletě před branku a dělejte si s ním co chcete.
Standa99

#9 Příspěvek od Standa99 »

Mívají v podmínkách formulaci: doručí za první uzamykatelné dveře.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od forbidden »

Standa99 píše:Mívají v podmínkách formulaci: doručí za první uzamykatelné dveře.

Přesně tak.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“