Avast - ako zvoliť testovanú oblasť

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jogo

Avast - ako zvoliť testovanú oblasť

#1 Příspěvek od jogo »

Zdravím,
je tu niekto kto by mi poradil ako nastaviť na Avaste, že chcem testovať len pripojený externý disk? Skúšal som to, je tam tabuľka že testované oblasti sú už prednastavené a ak to chcem inak, mám si vytvoriť vlastný test. Spôsob ako na to však nájsť neviem..
tomasjedno

#2 Příspěvek od tomasjedno »

Volba: Zvolit složku k otestování.
Přílohy
avast.jpg
(64.32 KiB) Staženo 107 x
Naposledy upravil(a) tomasjedno dne 17 srp 2011, 23:18, celkem upraveno 1 x.
thomas100

#3 Příspěvek od thomas100 »

Jakou máš verzi?
Já mám v levé liště okna nabídku "Testovat počítač" a v tom mám pak nabídku na Rychlý test, Úplný test systému, Test vyměnitelných médií, Zvolit složku k testování, co zvolit bude asi jasné. Zvolíš nabídku " Zvolit složku k otestování"
jogo

#4 Příspěvek od jogo »

Dík! mám to ako na tom hornom obrázku, ja som na to išiel cez nastavenia, "spustiť" som myslel že je len na spustenie. Chcem čo najlepšie otestovať cudzí ext. disk, než z neho prenesiem veci (zálohu) na môj, heuristiku som dal na max., "testovať celé súbory" som dal, čo je ešte dobré zadať?

edit po teste:
Našlo mi 4 infikované súbory. Podľa odporučenia som ich presunul do truhly. Môžem teraz dostatočne bezpečne preniesť data (budú záloha) na môj PC a následne z toho PC urobiť dooble kópiu ešte aj na môj ext. harddisk? (cudzí harddisk sa bude formátovať)
Přílohy
SnapShot.png
(36.94 KiB) Staženo 110 x
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“