Jaký SATA NTB HDD?
Moderátor: Moderátoři
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Jaký SATA NTB HDD?
Potřeboval bych tedy doporučit nějaký 2.5" SATA disk, který bude hlavně spolehlivý - rychlost ani kapacita není pro mě až tak důležitá.
Předběžně jsem vybral Hitachi Z5K320 ... myslíte, že bude splňovat můj požadavek na spolehlivost, případně jaký jiný byste doporučili?
Díky za odpovědi!
- Philip_Fry
Tak i když majitel nebyl sto pochopit proč disk odešel tak reklamace proběhla v pořádku...
Ktorý vybrať, to nechám radšej na iného. Ja si chcem kúpiť externý USB HDD a tiež špekuľujem, čo vybrať. Chcem, aby disk vo vnútri bol tá istá firma, čo je na štítku na krabičke.
rnbw píše:Seagate kupil firmu Maxtor, takze niektore disky Seagate su teraz vlastne Maxtory. Ale Maxtor (nastastie) nikdy nerobil 2.5" disky.
AmarokCZ: Kup podla zaruky, niektori vyrobcovia maju 3 roky.
Ale dělal, jeden mám v práci.
Jinak bych to moc neřešil, každý výrobce má svoje a problém se občas vyskytne. Zvláště u nb se na tom obvykle podepíše i uživatel. Spíše řešte zálohování, disku nikdy zcela nevěřte.
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Asi to teda nebudu řešit, vezmu Hitachi Z5K320 - 3roky záruka, kapacita tak akorát, vyrovnávačka poměrně velkých 16MB, malé otáčky a malá hlučnost.
Jen si nejsem jist tím, že je tenčí ... aby ta tloušťka nebyla na úkor něčeho podstatného