Už som to tu nedávno spomenul, niekedy to vyzerá, že tí, ktorí boli jednými dverami z objektívnych dôvodov vyhodení, napr. za to, že si tu nechali radiť a za odmenu tu potom tie dobré duše zahádzali rozšírenou slovnou zásobou, druhými dverami sa vrátili a od tých istých duší šikovne inkasujú rozumy naďalej.
Niektoré vlákna skutočne vyzerajú, ako EKKAR píše. Niekto hodí návnadu, bleskovo je tu názorov na dve strany, príspevky chodia aj ďaľšie dni, niekedy sa tu v zápale podaria zhoršiť aj "medziprispievateľské" vzťahy, no zadávateľ sa okrem úvodného slova, viac už neozve (a to niekedy aj napriek dodatočným požiadavkám o upresnenie nejasností). Ak to vôbec ešte číta.
Nehovorím o tých, ktorí sa tu prídu uvoľniť (slušne napísané) tým, že zámerne napíšu nejaký "vtipný" nezmysel a v kútiku doma sa potom vytešujú, ako niekto na to, v dobrej viere, odpovedá.
Možno by sa zišlo zaviesť systém, že novo zaregistrovaný by mohol založiť prvé vlákno až po xy krát poradení vo vláknach iným. Vážnosť a dôležitosť príspevkov by zvážila rada starších. Dovtedy by zadávať príspevky, prípadne chodiť do uploadu či neviem kam, nemohol. Zabezpečilo by sa tým aj to, že dotyčný by už niečo prečítal a mal aspoň trocha predstavu o založení a vedení vlákna. Prípadne by som sekciu pre neregistrovaných zrušil a venoval len týmto "čakateľom", kde by mohli rady aj dostávať, za čo by ale prispievateľom "body" za príspevky nechodili (ak by niekomu len o tie išlo), prípadne ešte lepšie, by systém pustil len jednu, dve odpovede. Tak by mohol byť možno aj vlk sýty, aj ovca celá.
edit, písali sme naraz: nejakú dobu som sem pre problémy málo chodil, chcel by som sa opýtať, ak by niekto vedel, či sa medzitým niečo neposunulo vo veci zasielania príspevkov na prevádzku fóra zo Slovenska, ďakujem.