Trochu poblázněný podzim

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Trochu poblázněný podzim

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Mám doma jaro i zimu .
Přílohy
IMG_0169-1.JPG
(75.93 KiB) Staženo 138 x
IMG_0154.JPG
(53.64 KiB) Staženo 104 x
Andrea

#2 Příspěvek od Andrea »

A proč je jedna fotka z 28.5.2010 a druhá z 21.10.2010?
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Protože nemůžu donutit picasa , aby psal co má a za druhé jsem si zase při kontrole data nyní všiml , že jsem měl jaksi datum ve fo´táku o rok pozadu . :D takové nepodstaty řeším jen někdy . jinak na jabloń se přijeď podívat , dokonce vedle kvete švestka , ale ta nemá tak výrazné květy . :D Ty jiřky na chalupě obrečela mamina .
fifiju

#4 Příspěvek od fifiju »

hlíy Jiřiny patzří do sklepa,hned potom co květy zmrznou púoprvé...ale mě do rána zamrzlo auto tak,že praskl chladič.Kde jsou všchni ti eko-aktivisté s tím jejich 🤐 globálním oteplováním? dostat tak nějakýho ráno pod ruku.....
p32

#5 Příspěvek od p32 »

Tak by ti vysvětlil kolik stojí 1 L Fridexu a kdy se tam leje. :lol:
fifiju

#6 Příspěvek od fifiju »

naleje se to tamv pátek,dřív nebudou koruny. zase tak moc nemrzne,mohlo to,sakra ještě chvílu vydržet! :D ještě že mám druhej chladič...
helios

#7 Příspěvek od helios »

Do starej Volgy sme na zimu dávali do chladenia kuchynskú soľ. Do hliníko-plastových motorov to bohužiaľ nejde, motor by sa rýchlo rozpadol.
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Habesan »

To měla ta Volha motor z Titanu???
Taky se zjistilo, že degradace fridexu v létě není tak výrazná, aby se vyplatilo ho na jaře ukládat do sklepa. U nových aut se nechává nemrznoucí kapalina celoročně. Zato Škoda 120, to je prej zážitek, kdo to zažil, považuje Favorita za dobré auto.

Já teda nejsem žádnej eco-vocas, ale věřím tomu, že asuánská přehrada, snížením přítoku do středozemního moře, způsobí zánik golfského proudu a mrazy v Evropě.
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Presne tak, nemrznuca kvapalina cely rok a je po problemoch. Dokonca aj v zadnom ostrekovaci (ma samostatnu nadrzku) mam cely rok zimnu, pretoze cez leto to nikdy cele neminiem.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Oldradio »

Nejnižší průměrná denní teplota pro dnešek je -1 stupeň (1810) a nejvyšší 25 stupnů (1967). Takže nic zvláštního.
p32

#11 Příspěvek od p32 »

Jo a zítra stejně udeří vedra :lol:
BOBOBO

#12 Příspěvek od BOBOBO »

Nešahejte mi na moji šádynu . Mám tam modrý -30 celoročně .
kejki

#13 Příspěvek od kejki »

Habesan píše:Já teda nejsem žádnej eco-vocas, ale věřím tomu, že asuánská přehrada, snížením přítoku do středozemního moře, způsobí zánik golfského proudu a mrazy v Evropě.

Mluvíš o přehradě z roku 1964? A kam ta voda odteče, když ne do Stř. moře?
EKKAR

#14 Příspěvek od EKKAR »

Voda z Asuánu se používá na závlahy, to znamená, že se většina té odebrané odpaří z rostlin. Jenže ten úbytek ani 10% celkového průtoku Nilu za rok = pokles přítoku do Středozemního moře se téměř nekoná, tečou do něj totiž i další řeky a ekoteroristické hudrování vůbec neuvažuje s možností, že by Násirova přehrada ve skutečnosti jen vyrovnávala průtok v Nilu - mírní jarní záplavy a nahrazuje zadrženou vodou malé letní průtoky. Přitom vyrábí téměř 30% národní spotřeby elektřiny v Egyptě...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
fifiju

#15 Příspěvek od fifiju »

a to jenom proto,že egypt není členem evropské unie.jinak by je už dávno naučily pěstovat na polích křemíkové panely...(nevím sice,kolik dní v roce jim svítí sluníčko,ale odhaduju že tak jak u nás,krát dvě.minimálně).
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“