Alexandr Vondra a trestní oznámení
Moderátor: Moderátoři
Alexandr Vondra a trestní oznámení
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Co ho tak povozit ve "vlastním" stroji...
Dodatek : "Ministr obrany Alexandr Vondra sestaví vyšetřovací tým."
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
p32 píše:Zbytečná hospodská diskuse o ničem. Já např. u toho tenkrát nebyl, ale kolik zvěrstev se dopustili komunisti na lidech v letech 1968-1982, tak to si pamatuji.
To se dopustili, ale jak to souvisí s tím, co páchá Vondra? To jako po komunistech už může každý dělat cokoliv, protože "to ale tenkrát ti komunisti ..." ?? Trapné.
mtajovsky píše:p32 píše:Zbytečná hospodská diskuse o ničem. Já např. u toho tenkrát nebyl, ale kolik zvěrstev se dopustili komunisti na lidech v letech 1968-1982, tak to si pamatuji.
To se dopustili, ale jak to souvisí s tím, co páchá Vondra? To jako po komunistech už může každý dělat cokoliv, protože "to ale tenkrát ti komunisti ..." ?? Trapné.
Trapné ? Tak Vondra nebo jak se jmenuje, dal někomu metál a vy se z toho můžete picnout. Nepleťte hrušky s jabkama - Vondrovy "průkopnické" hrabání peněz je stejné jako Grossovy "odměny". Trapný je fakt, že to někdo motá dohromady s těma metálama, které nakonec mohl kupodivu dát jen ministr války nebo čeho ten Vondra je.
No a prozradím ti, co to mělo společné s Vondrou. Jednalo se o trestní oznámení s metály pro Mašínovy. Podle mě dělali jen to, co dělali komunisti tehdy ostatním. Kdo si to nepamatuje, tak si to může někde i přečíst. Já psal o letech 1968-1982, která si pamatuji.
Dát metály ještě neznamená souhlasit s nějakým trestným činem. Když má chlap péro, tak to ještě neznamená, že by chtěl znásilnit všechny ženské v ulici.
Trapné je, že pokud vyjdou najevo nějaká svinstva dnešních mocných, tak se okamžitě kontruje, že komunisti taky, ještě hůř a tak dále. Přesně tak, jak jste to předvedl vy. Namísto, abyste tedy přímo a konkrétně obhájil to, co Vondra dělá, přečetli jsme si, že komunisti mezi roky 68 až 82 (nevím proč zrovna tyto roky) taky a hůř a vůbec nejhůř, tak co chcete, že jo. To je trapné.
p32 píše:Dát metály ještě neznamená souhlasit s nějakým trestným činem. Když má chlap péro, tak to ještě neznamená, že by chtěl znásilnit všechny ženské v ulici.
Myslím, že tohle je opravdu pod úroveň a mohl jste si to odpustit.
p32 píše: Podle mě dělali (Mašíni) jen to, co dělali komunisti tehdy ostatním.
OMG, to je tedy ospravedlnění jak se patří
Začínám si už myslet, že nejslušnější jsou zde komunisti z KSČM.