Zalakování DPS
Moderátor: Moderátoři
Zalakování DPS
někde jsem četl,že to jde i s kalafunou,která se rozpustí v nitroředidle anebo v lihu a pak se tímto potře DPS.
Vím,že existuje přímo lak na plošné spoje,ale vzhledem k tomu,že dělám plošnák jednou za rok tak to ani nemá cenu si ho kupovat.
Opraven název vlákna, "zalákovat" lze spíš okurky. ZdenekHQ
- frantajetel11
frantajetel11 píše:Pretože jedna z tazatelových alternativ, byl lak na nehty. A ten bych teda taky pájet nechtěl...
Nechtel, nechtel.
Ale ak musis, tak musis.
(Samozrejme ze sa to nepajkuje najlepsie, ale ide to. V pripade potreby pajkovania to ma radsej vyhodit?)
Okrem toho, dalsie 2 verzie boli s kalafunou, ktore su OK.
Plosak prelakovany ide v pohode pajkovat. Asi cca 1sekundu trva kym sa prepali lak, trochu dymu, trochu smradu. Ale ide to.
Ovela horsie to je , ak je to pretrene nejakym epoxidovym lakom. Ale aj to je mozne pajkovat!
Alebo Ty si ineho nazoru?
Odpoved Bandu vzbudzovala dojem, ze je to nemozne, alebo je to zivotu nebezpecne. Co nie je pravdou.
Tak co? Ak si ma obvinil, ide to spajkovat alebo nie?
BOBOBO píše:Ty VOLE , musím napsat , copak jsem tě OBVINIL ???? Seš nervóznější , než moje manželka s novým šéfem a před Vánoci . MNĚ v takovémtu vlákně spíš udivuje , že někdo s hvězdami pod hlavou nezná nejzákladnější věci , jen proto tam , vstupuju . Ono kdyby mu nestál za zády kokůn a byl by normálně ostrej , to bylo auauauau .
ide to spajkovat alebo nie?
- frantajetel11
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- frantajetel11