GM v Ostravě taky čeká stěhování

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Banda

GM v Ostravě taky čeká stěhování

#1 Příspěvek od Banda »

Tak jsem se dnes dozvěděl od paní prodavačky, že GM v Ostravě, podobně jako v Hradci, se bude také stěhovat. Docela mi to rve koule, protože se nastěhují zpět, kde byli před cca. 15-ti lety (ulice Dlouhá), což znamená daleko a nemožnost blízkého parkování zdarma.
MHD také v nedohlednu, takže je to pěkně na ... hmm, takový smajlík tady nemáme, tak alespoň podobné :toilet:, :rit:, :barf:.
Nic, skončím s bastlením a dám se na :malta: a nebo na :hool: , možná to vyjde levněji.
Jen nevím, proč o tom nic nepíšou na webu. Od 1.1.2012 maj otvírat.
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Naproti je GES takže žádná změna.
Internet - metla lidstva
Cust

#3 Příspěvek od Cust »

Jo, když stěhovali GM v Praze, tak jsem byl naštvaný, jelikož jsem to měl asi 12 min chůze z práce. Nakonec mi to nastěhovali až ke mě. Takže teď to mám asi 2 min. Má to jeden háček, nestihnu dokouřit cigáro a musím chvilku před GM "stepovat". :lol:
BIPOLAR

#4 Příspěvek od BIPOLAR »

:lol: :lol: :lol: :prst:
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
mtajovsky

#5 Příspěvek od mtajovsky »

Cust píše:JMá to jeden háček, nestihnu dokouřit cigáro a musím chvilku před GM "stepovat". :lol:

A já jsem si vždycky říkal, proč je v tom úseku ulice mezi stanicí metra a vchodem do prodejny tak děsně nahulený. A on to Cust. :D
Cust

#6 Příspěvek od Cust »

no jo...
pavoucisit

#7 Příspěvek od pavoucisit »

Zaparkovat se dá zadarmo pod Sýkorovým mostem (já tam mám na volné místo vesměs štěstí) a není to daleko.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“