Dostal som tento NB s tym, ze je uplne mrtvy. Po zapojeni na nabijacku (Nabijacka je v poriadku a dava spravne 19V) sa vobec nerozsvieti LED nabijania na NB. Doma som zistil, ze uz bol rozoberany, kryt nebol vobec dopasovany, drazky na sroboch skoro uplne vydrane.
INVERTER CABLE je uplne do*urveny. Od konektora z MB ku konektoru INVERTER bol prestrihnuty. Kontroloval som ho a je zaizolovany dost zalostne. Cital som tu na EB podobne vlakno a ktovie ci nepreskocila iskra v mieste, kde je to zle zaizolovane.
Prosim vas, nema niekto rozobrany tento NB a dosku pred sebou?
Potreboval by som sa uistit ohladne vysledkov merania niektorych suciastok a napati v urcitych miestach na MB.
MAX8760 - je na multifazove napajanie jadra procesor-a, bohuzial ma nulove napajacie napatie - neviem kedy sa ma objavit napajanie na tomto I.O., ci aj pri vypnutom NB alebo az ked je NB zapnuty.
Naposledy upravil(a) Vydricak dne 23 pro 2011, 00:37, celkem upraveno 1 x.
A kedze schemy vascinou nie su, tak je dobre si stiahnut datasheety pouzitych IO (vacsinou od MAXIMu). Byva tam par spinanych regulatorov napatia, nieco na nabijanie baterie a pod.
Mam tam tri FET-y, ale neviem ktora noha je ktora, kedze nemam datasheety.
1 FET na strednej nohe 2,92V na ostatnych dvoch nohach 0V - tych 2,9V ide z pinu 10(ICTL)
2 FET na strednej nohe 3,91V na ostatnych dvoch nohach 0V - tych 3,91V ide z pinu 6(ACOK)
Tie nuly znamenaju, ze za tymito dvoma FET-mi nie je nic.
3 FET na strednej nohe 0,01V a lava noha 0,58V a na pravej nohe 0V