Teletext C428
Moderátor: Moderátoři
Teletext C428
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Podobný problém
Nezostava len merat. Ak tam kdesi pobehalo VN, tak to by som tipoval na nejaky IO na doske teletextu alebo nejaku suciastku okolo neho. Zacal by som kontrolerom PCF84C81(+ MHB****), potom SAA5243, RAM, SAA5231.
Teletext 428
Je sice z r.1992 ale ještě nebyl v TV.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
V tom servisním módu jsem chtěl nastavit např. nějaké bity v paměti nebo tak, jak je to třeba u TV Libuše, kde jsou podobné závady se "zvláštním" fungováním řídící jednotky poměrně časté.
Tu TV jsem sice na nejaký čas odložil, ale přece jen jsem na to pokročil asi tak, že jsem vyměnil postupně všechny IO na desce TXT, zašlo to dokonce tak daleko, že jsem u jedněch známých Color 428 rozdělal a půjčil si modul TXT... Nic. Modulem TXT to rozhodně není, měřil jsem i všechny součástky na základním šasi, které by mohly mít s tím modulem něco společné. Nic. Tak mě napadá už jenom procesor (nebo paměť?).
Neválí se někomu takový procesor doma (použitý nevadí, hlavně když poběží)? Nebo neví někdo kde by se dal koupit za rozumný peníz?
Díky
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Bral bych skutečnost, že by nefungovaly externí RGB vstupy, ale ony fungují, dokud nepřepnu na teletext. Pak je mi také velice divné, že po přepnutí na TXT TV přestane reagovat na všechny povely z DO i z klávesnice. Myslím, že sběrnice na modul G vůbec nejde, tak potom nechápu jaký to má vliv na řízení. Ale díky za tip
www.sigmaphon.cz
Nemozes si pozicat riadiacu jednotku z toho TV kde Ti pozicali TXT aby sio mal istotu kde je pes zakopany?
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz