Z dnešního blogu iDNES.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BIPOLAR

Z dnešního blogu iDNES.

#1 Příspěvek od BIPOLAR »

Autor Jiří Heřmánek. Čas 08:15
"Začnu podobně, jako Božena Němcová ve svém nejznámějším a také asi jediném románu, Babička. Drahně let již tomu, co oči mé zřely, samozřejmě, že na vlastní oči, protože jak každý ví, když B. Němcová ten román psala, byla pouze černobílá televize."

:lol: :lol:
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
jandu

#2 Příspěvek od jandu »

Nejako sa trafil o pár rokov vedľa ...
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
keemo

#3 Příspěvek od keemo »

"dve plynove lampy-kontrast a zvuk".... J. Satinsky: Dialogy :lol:
Yarda1

#4 Příspěvek od Yarda1 »

Letmo jsem do toho blogu nahlédl - píše se tam taky o elektronkové navigaci první generace co zabrala v žigulíku celý kufr, tak bych tu televizi Boženy Němcové bral jako úmyslný chtip.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Habesan »

Berme to jako příklad mystifikace, který se pro čtenáře s nedostatkem informací může stát "pravdou".

Mě by teda zajímalo, co to v tom Žigulíkově kufru doopravdy měl.
Říká se, že sovětský Glonass byl technicky lepší než Navstar, když měl dost družic, ale jeho civilní použití v roce 1989 už mi přijde poněkud přehnané.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“