Mikrovlnka Daewoo KOC-873TA, doběh ventilátoru

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Alni

Mikrovlnka Daewoo KOC-873TA, doběh ventilátoru

#1 Příspěvek od Alni »

Zdravím vás kluci,nemáte někdo zkušenost s tímto typem digitální mikrovlnky?Dostal jsem ji a překvapila mne doba chodu ventilátoru
po skončení ohřevu.Ventilátor běží ještě 5 minut,což se mi zdá dost a obtěžuje tak hlukem.Asi je tam pevně nastavený časovač,teplotní čidlo
to asi řídit nebude.Dá se ten čas doběhu ventilátoru nějak upravit?
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

Darovanemu konovi na zuby nepozeraj. Nebude ta mikrovlna aj s grilom? Ten dobeh je tam hlavne kvoli nemu-nasi dole maju nejaku daewoo mikrovlnu a ta ma tiez dobeh. Co je vsak otravnejsie je to pipanie pri manipulacii a na konci programu,,zobudi aj mrtvolu...
Alni

#3 Příspěvek od Alni »

Ano,mikrovlnka je s grilem,ale u jiných mikrovlnek s grilem jsem se s tak
dlouhým doběhem ještě nesetkal.Pokud je to tak nastaveno kvůli grilu,potom to výrobce moc nedořešil.Při navolení pouze mikrovlnného ohřevu by mohl být časovač doběhu ventilátoru úplně mimo činnost.
Nejspíše se této mikrovlnky rád co nejdříve zbavím.Dvě minuty ohřívat a 5 minut ještě poslouchat ventilátor,to fakt nemusím.
Jak já nesnáším tyhle ty digitální krámy.Asi už stárnu a říkám si,že v jednoduchosti je genialita.Přeji všem hezký den.
fero7

#4 Příspěvek od fero7 »

keemo píše: a na konci programu,,zobudi aj mrtvolu...
To je dobre, nie? Mas zarucenu nesmrtelnost (az do smrti MW).
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

A preto som si do vlastnej domacnosti vydupal mw s mechanickym casovacom s klasickym "CINK" na konci. Ono by to pipanie tak nevadilo keby s tym niekto neverkloval 10krat za den a nebolo to pocut cez dve poschodia...
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“