Kondík SNAP-IN ?
Moderátor: Moderátoři
Kondík SNAP-IN ?
Prosímvás, vysvětlíte mě někdo čím se liší tento kondík:
http://www.ges.cz/cz/bsn-10000-50-GES13014570.html od tohodletoho: http://www.ges.cz/cz/rad-10000-50-rm12- ... 00384.html
Můžu koupit do zdroje subwooferu ten levnější??
No liší se výrobcem, rozměry, provedením vývodů... Záleží jen na tobě, který ti tam lépe pasuje.
- Philip_Fry
Je fantastické, jak ceny součástek jsou nahoru
Odpor stával korunu, teď dvě.. Když jsem to řekl otcovi, tak se zděsil, radši mě dal ty hodnoty co potřebuju, a ty co neměl musím dokoupit...
Jirka
Koupil jsem v GESu ty levnejsi 10 000 u, jeste jsem kupoval slidove podlozky pod tranzistory. Zaplatil, beru pytlik a jdu. U dveri se me zdaly ty kondy male, a ctu 1000u/50V. A nauctoval samozrejme k jeho prospechu 10 000 u. Samozrejme sem se obratil a rekl ze s tim nesouhlasim, ze jsem chtel 10 000 u a on mi dal 1000 tak mi je samozrejme vymenil a okomentoval vetou ,,pane priste se to snad nestane,,..Ja vul mu tu vetu bohuzel jeste vtricne odkejval.. Mate nekdo z GESem podobne zkusenosti? Neni to prvne, co me zklamaly. Jsou to opravdu takova hovada ze se casto pletou nebo jsou to intriky na zakazniky?
Prvne, cca pred rokem jsem kupoval soucastky na zesik a nedali mi do baleni nejaky odpor, ktery jsem chtel a nauctovaly me ho..
Podruhe jsem kupoval soucastky na predzesilovac, do GESu jsem sel koupit OZ ,, s nizkym sumem,, ( s nizkym sumem ten OZ v GM nevedou).. Na internetu meli psano ze jich maji asi 5 nebo 7 ks (uz nevim). Kdyz jsem prisel na prodejnu prodejce je hledal asi 5 minut, pak mi oznamil ze se jaksy nekam zatoulaly a zjevne mel s toho legraci. Druhy den jsem sel na prodejnu a obsluhoval jiny clovek a oz normalne prodal..
Treti zkusenost je, ze jsem sel kupovat elektronky EL34 do lamp. zesiku a jeste keram. patice k tomu takze nakup za necely litr. Jsem vlastnikem studentske karty ISIC, tudiz jsem mel pravo na slevu. Kartu jsem predoozil predem jak maji uvedeno, jeste jsem prodejce upozornil at nezapomene ji namarkovat.. No samozrejme ze zapomnel, nebo spise ji naschval nenamarkoval, asi aby nemusel delat vetsi slevu. Bezne kartu nepredkladam, protoze je to sleva par haliru nebo kacek, to jenom ze jsem delal vetsi nakup..
Vcelku mi todle jednani vadi, uvazoval jsem ze to napisu na heureku, jenze to mohou jen ty, co nakoupi pres internet..
Ma nekdo podobne zkusenosti?
Jedinou vyhodu vidim ze maji neco trochu levnejsi. A maji trochu rozsahlejsi sortimemt.. Ale jinak chodim radeji do GM. Kdyz du tam tak po zkusenostech si nakup prekontrolovavam.
- frantajetel11
CZJKP1 píše:A ještě, čím mohu nahradit KD617 do subwoferu PE08/2006.. Případě existuje něco, co by tam šlo mlasknout a bylo to ve stejném TOčku jako KD617??
Mám tu 3 párované dvojice KD607+KD617, pokud máš zájem, tak nabídni na výměnu, jsou nepoužité.
Krom toho ten plošnák má tak tenké cestičky že to stačí jednou zapájet, a pak už to při měnění součástek furt dokola už loupe..
Uvidím, mam dojem, jestli mě to utáhne ten můj ARN protože má 8R/50W jenže ten zesilovač dává možná 50W ale při 4R, asi nejlepší možná bude udělat zesík z TDA7294 který má při 4R zhruba 100W a při 8R mín..
Uvidím, nejsem rozhodlý