DVD rekordér JVC DR-MH300

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

DVD rekordér JVC DR-MH300

#1 Příspěvek od 555 »

dnes jsem ho našel na půdě,nevím ani kde jsem ho vzal.ovšem chybí v něm mechanika a HDD.Jinak vím že šel.A chci se zeptat Vás,kdybych tam dal DVD/RW mechaniku klasickou do PC (připojení v tom rekordéru je stejně jako u PC mechaniky IDE a klasickejch 5V,12V a zem.

Ovšem abych pak neskončil na hlášce loading (že DVD nerozpozná tuto DVD mechaniku a ještě když tam dám vlastně jiný HDD.

bylo by super to složit no ale bojím se toho že to tak jednoduše asi nepude

:roll:

zde je S.M.

http://www.tsf-radio.org/archives/tome1 ... nterne.pdf
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Jurik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jurik »

Ahojs mel jsem kdysi take tento stroj a byla v cudu mechanika (samozrejme LGna)...Po nahodnem vymeneni za jinou mechaniku to ficela max rychlosti ale bez moznosti vypalovani...takze pri jakekoliv scene se to nedalo poslouchat...Dal jsem to do skrine a doufal ze nekdy stejny typ mechaniky sezenu...Nesehnal a HDD jsem pouzil do PC :lol: Verdikt je ten ze to skutecne tak jednoduse nejde...
1010

#3 Příspěvek od 1010 »

S jiným HDD než namontoval(naprogramoval) výrobce to nepoběží.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Na vymenu HDD treba funkcnu mechaniku.
Tu je nejaky postup:
http://www.tsf-radio.org/archives/tome1 ... ure_en.pdf

Treba vytvorit boot CD a update CD.
Subor je tu http://jvckenwood.com.au/jvcfiles/SOF/D ... 0022_4.EXE - ale je poskodeny (asi chyba koniec...)
555

#5 Příspěvek od 555 »

díky zítra zkusím tam dát tu klasickou PC mechaniku,pak sem napíšu víc.
ano ten soubor je bohužel opravdu poškozen :cry: :cry: zkusím najít něco jiného :)
ale jak čtu moje vlákno dál,tak asi největší problém bude s tím HDD že?
i kdybych tam disk nedával žádný tak asi nepolepším :roll: jelikož DVD je to JVC tak skončím na hlášce loading.

i když to asi bez nějakého update cd skončím i tak :roll:
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Vo flash pamati je iba nejaky boot loader a hlavna cast firmwaru je na disku. Ten boot loader vie citat z CD mechaniky a z disku a tym asi jeho moznosti koncia. Podla mna tam mozes dat disk viac-menej lubovolny, ale musis nabootovat z toho CD a z toho druheho CD tam dat firmware. Bez tych CD s tym neurobis nic.
555

#7 Příspěvek od 555 »

chápu a čekal jsem to.bhužel hledal jsem ten soubor i přes google ale nepodařilo se mi nic najít :roll:

Asi to tím končí :roll:
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “