Music 130 starší/novější verze?

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

Music 130 starší/novější verze?

#1 Příspěvek od CZJKP1 »

Zdravím

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo viděl tuto starší verzi zesilovače Music 130, jestli se vůbec prodávaly a vyráběly.. Nebo jestli o ni někdo něco ví, je to sken z knihy Čs. rozhlasové a televizní příjmače a NF zesilovače IV od E.Kottka..

Když jsem na internetu listoval v obrázcích všude jsem viděl pravděpodobně nověší verzi, tohoto zesilovače, viz druhý obrázek..

Nevím, jestli se to už někde řešilo, ale vcelku by mi to zajmalo..
Přílohy
Music130_new.jpg
Novější
(163.1 KiB) Staženo 118 x
music130_scan.jpg
Starší
(147.28 KiB) Staženo 136 x
Xeon_sk

#2 Příspěvek od Xeon_sk »

Nazdar,

Zosilňovač Music 130 Tesla Vráble som videl ako premiéru na Medzinárodnom veľtrhu v Brne koncom roka 1969, tam bol vystavený v striebornej verzii. Pamätám sa na to dobre, mal som vtedy 20 rokov a hral som v kapele, takže sme to bedlivo sledovali. Ten model s čiernym panelom mohol byť funkčný vzor, prípadne drevený model :).
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od CZJKP1 »

Ten stříbrný mám, koupil jsem ho..

Ale zajmalo mě jestli byly i s tím černým panelem, neviděl jsem ho, vcelku by mě zajmalo, jestli ho někdo například má, reálná fotka, jestli se třeba i zprvu prodával, nebo jestli to byl jen jediný prototyp?

Jirka
dalik

#4 Příspěvek od dalik »

Tak ten stříbrný mám taky http://audiotechnika.blog.cz/1008/tesla-music-130. A dělaly se k němu i dva typy mixpultů - jeden s tahovými a jeden s otočnými poťáky. Mám ten vzácnější s otočnými poťáky http://audiotechnika.blog.cz/1104/tesla-monomix-7.

Pokud by někdo udělal solidní nabídku, ten monomix bych i prodal (zesík ne).

Jinak ten černý Music130 jsem viděl také jen na obrázcích.
Líp už bylo.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“