Nabízím schémata čítače BM642C

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

Nabízím schémata čítače BM642C

#1 Příspěvek od jef111 »

Pro jednoho člověka jsem jen tak na rychlo fotil schémata čítače BM642 a dal na edisk. Tak si to stáhněte kdo chcete, když už jsem se s tím uploadoval... Myslím že to ke stažení nikde teď není. Kvalita pro tisk asi není, ale vše je celkem dobře čitelné. Skener teď bohužel nějak stávkuje a není čas ani nálada to řešit...

http://www.edisk.cz/stahni/24733/BM642_ ... .41MB.html
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Ivan_Ryger
Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"

#2 Příspěvek od Ivan_Ryger »

Dalo by sa to prosim uploadnut cez LeteckuPostu? Nejde to stiahnut.
Dakujem.
Ivan
Racius
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Racius »

Z celého srdca vám ďakujem, už som nedúfal že uvidím niekedy schému k tomuto megadielu :) Bohužiaľ ho nevlastním.
Ešte túžim po schéme k BM595 a stroji samotnom :D
Hydrawerk

#4 Příspěvek od Hydrawerk »

Stáhl jsem to a uložil i sem: http://www.uloz.to/xzgwKMJ/bm642-schema ... -tesla-rar
a sem: http://leteckaposta.cz/984451395 To už by mělo fungovat.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jef111 »

Racius - Já bych taky moc rád viděl schéma BM595 ale to nebylo uveřejněné. Psal jsem i jednomu člověku který se podílel na vývoji toho měřáku a ani on ho neměl. Poslal mi kontakt na jiného člověka který mi nikdy neodpověděl a tím moje pátrání po schématu skončilo na mrtvém bodě. Mám ten měřák totiž doma s poruchou a moc si s tim nevím rady.

Hydrawerk - díky za rozmnožení :-)
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Hydrawerk

#6 Příspěvek od Hydrawerk »

http://elektrotanya.com/tesla_bm595.rar/download.html
Tohle asi už máš, ne? Je to návod k použití a trochu i servisní manuál, ale schéma tam není. Mimochodem ta typografická úprava je hrozná. :D Psaní na stroji a ruční kreslení... Řekl bych, že ten BM595 se nevyráběl ve velkých sériích. :)
jef111
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jef111 »

Jo to víš že tohle mám, skenoval jsem to vypůjčené ze školy 8-) Taky se nám to pěkně rozmnožilo po netu :lol:
Dokumentace je taková partyzánská, ale obsahově je myslím o něco lepší než starší Brněnské manuály, až na to kompletní schéma no.
www.sigmaphon.cz
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jjilek »

jef111 píše:Kvalita pro tisk asi není, ale vše je celkem dobře čitelné.

Díky, také jsem si to stáhnul do své knihovny. Otevřel jsem obrázky v IrfanView a poté jsem provedl korekci "Automatické přizpůsobení barev". Výsledek lze spolehlivě tisknout. J.
josek

#9 Příspěvek od josek »

Racius píše:Z celého srdca vám ďakujem, už som nedúfal že uvidím niekedy schému k tomuto megadielu :) Bohužiaľ ho nevlastním.
Ešte túžim po schéme k BM595 a stroji samotnom :D

Schémy a nákresy DPS k BM 595 môžem v pdf na požiadanie poslať mailom.

Nemá niekto manuál BM 536?
jef111
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jef111 »

Kdyby jsi byl tak hodný a poslal je na jef.jef(zavin@c)email.cz , byl bych moooc vděčný :-)

BM536 je myslím ten digitální gener do 10MHz že? Tuším že mám manuál k BM537 což je skoro to samé, jen s rozsahem do 1MHz. Pokud ho najdu, pošlu ho na oplátku :-)
www.sigmaphon.cz
jef111
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jef111 »

www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“