VCR Philips VR6585 (Hi-Fi) diaľkové ovládanie - VYRIEŠENÉ

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
durkovic
Kontaktovat uživatele:

VCR Philips VR6585 (Hi-Fi) diaľkové ovládanie - VYRIEŠENÉ

#1 Příspěvek od durkovic »

zdravím, ako ďalší stroj do zbierky mi pribudol videorekordér Philips VR6585/02 podarený prístroj s Panasonic mechanikou, elektronika pripomína Grundig.

http://loreoutlet.dyndns.org/collsite/video/vhs/philipsvr6585/gallery.html

zháňam k tomuto stroju diaľkové ovládanie, jeho označenie má byť AV5684

http://www.ebay.de/itm/original-Fernbedienung-remote-control-Philips-AV-5684-477-/150661461954

nemáte niekto náhodou tento DO doma niekde v šuplíku ? ak áno mal by som záujem

prípadné ponuku cez SZ.

Ďakujem

EDIT: diaľkové ovládanie som nakoniec objednal to z ebay-u

pridávam ešte nejaké foto môjho kusu

bolo potrebné vyčistiť modeswitch pretože mechanika robila občas "psie" kúsky, náhodne vysunula kazetu a podobne, po rozobraní je jesne vidieť v akom stave bol... po vyčistení všetko OK

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
durkovic
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od durkovic »

tak jedena vypozorovaná nepríjemná vec

tento model philipsu obsahuje k nastaveniu trackingu iba to filipsacke tlačidlo AUTO-TRACKING, neviem, možno je to chybou môjho kusu no po stlačení sa snaží najst optimálny tracking no v obraze stále zostávajú mierne šumy a drop-outy a samozrejme nefachčí Hi-Fi zvuk, deje sa to hlavne pri origo videokazetách, a prehrávaní hudby v režime LP (iba zvuk) tam je zvuk strašne zadropovaný skreslený a video niekedy stráca info o tom že beží na LP a skokovo prepína do SP.

pri prehrávaní nahrávok z videa Philips VR710 je obraz aj zvuk (hifi) perfektný hned po spustení play, taktiež aj staršie 18 ročné nahrávky z JVC HR-D370 su po vykonaní autotrackingu prehrávané obstojne aj ten hifi zvuk,

tak neviem či origo videokazety su nahrávané až na tak odlišne nastavených strojoch alebo už su rokmi a prehrávaním poskodené

samozrejme že prítlačná kladka je v poriadku, páska nelieta po capstane a do nastavenia videa nikto nikdy nevrtal (nebol dôvod).
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “