MP3 přehrávač TEAC

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

MP3 přehrávač TEAC

#1 Příspěvek od 555 »

už jsem s touto závadou setkal víckrát co tak slyším.Ale už se to stalo i mě.

kopíroval jsem do ní písničky,zasekl se mi PC.po restartu PC se sice objeví mp3ka v tento počítač.Ale nedostanu se do ní,napíše mi PC že disk není naformátován.A zformátovat nejde.

je to HW chyba nebo se to pomocí nějakého SW opravit?
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Myslím že je paměť v háji, už několikrát jsem se setkal s flashkami, kterým bylo přerušeno napájení v režimu nahrávání - vždycky to nenávratně poškodilo paměť...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Podla mna to po naformatovani prislusnou utilitou (k tomu prehravacu, resp. k riadiacemu IO) bude fungovat.
mirosne

#4 Příspěvek od mirosne »

Presne tak.Zopár som ich už tak "opravil".Len treba nájsť tú správnu utilitu,no môže byť aj to,čo píše Ekkar.
Pozdravujem Vás, Miro.
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od CZJKP1 »

Hale, neni to neco takoveho jako mam ja: http://prehravac-hudby.sbazar.cz/mp3-pr ... 00087.html

Vzhledem k tomu, že na tom není už asi co po*rat, zkusil bych přeinstalovat Firmware, u mého typu to jde, u tvého nevím. Co tlačítko reset, má, nemá, zkoušel, nezkoušel?
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“