Vodafon, nefunguje příjem SMSek

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
psychosalam
Zablokován
Zablokován

Vodafon, nefunguje příjem SMSek

#1 Příspěvek od psychosalam »

pred cervnu 2010 jsem si koupil od Vodafone novou simku, dal ji do noveho telefonu. vsecko fungovalo, az na to, ze neprichazely smsky. V prubehu 2 roku jsem si poridil novy telefon a stale to same. SMSky lze odesilat, ale ne prijimat. U Vodafonu mi stale rikali, ze to je telefonem. Pozdeji prisli s tvrzenim, ze to je simkou. Rikal jsem jim, ze ne, ze to je v nastaveni jejich systemu. Pred 2 dny slecna ve Vodafonu vygenerovala novou simku pro moje cislo, dala ji do vlastniho mobilku a smsky ji take nechodily. Tak zapsala pozadavek, aby mi zavolal technik. Vcera volal technik a ptal se mne, jestli nevim, kde v jejich systemu se ma nastavit, odblokovat dorucovani smsek.

Netusi nekdo, kde na systemu Vodafonu se odblokovava dorucovani smsek?
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

psychosalam- bych skoro čekal, že je dnes 1.4.
Jestli u Vodafone nevědí, kde se dá odblokovat příchozí SMS, ať se zkusí zeptat na O2 nebo T-Mobile, ti jediní disponují nečím obdobným, třeba poradí 8O
helios

#3 Příspěvek od helios »

Skúsil by som pocvičiť O2 guru, keď im robia takú peknú reklamu... :lol:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Myslím že nejefektivnější bude písemné oznámení, že pokud Ti uvedenou službu nezprovozní nejpozději IHNED, odcházíš od nich s okamžitou platností k jinému operátorovi a totéž doporučíš udělat všem lidem, které máš ve svém seznamu kontaktů. Dále že tuto skutečnost hodláš prezentovat regulačnímu telekomunikačnímu úřadu příslušnému kontrolovat operátory v daném státě - zde ČTÚ a dále sdělovacím prostředkům. Výborné je nadhodit pořady typu Civilní jouda nebo Bílý kozy (záměrné zkreslení názvů kvůli potlačení reklamy). Ujišťuju Tě, že nejpozději do 24 hodin po obdržení takového zpuchýřujícího sdělení NĚKDO ODPOVĚDNÝ ZJISTÍ KDO JE KOMPETENTNÍ zprovoznit SMS-službu na Tvojí SIM-kartě...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“