Nenabíhá satelitní přijímač Philips 3010.

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pepess

Nenabíhá satelitní přijímač Philips 3010.

#1 Příspěvek od pepess »

Po vypnutí přijímače ze sítě 220V a novém zapnutí (např. při výpadku el. energie) naběhne přijímač jenom do stand-by módu. Po jeho nahřátí fénem přijímač normálně naběhne. Vypadá to to na nějaký vyschlý elyt. Nemám schéma. Zkoušel jsem namátkově kontrolovat a nic. Nemá někdo zkušenost? Předem díky.
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Určitě poměnit elka na primární straně zdroje. Možná bude třeba i na sekundáru.
Internet - metla lidstva
galjo

Re: Nenabíhá satelitní přijímač Philips 3010.

#3 Příspěvek od galjo »

pepess píše:Po vypnutí přijímače ze sítě 220V a novém zapnutí (např. při výpadku el. energie) naběhne přijímač jenom do stand-by módu. Po jeho nahřátí fénem přijímač normálně naběhne. Vypadá to to na nějaký vyschlý elyt. Nemám schéma. Zkoušel jsem namátkově kontrolovat a nic. Nemá někdo zkušenost? Předem díky.
A v návode na odsluhu neni napísané ako to má byť ? Ved keby to bolo podľa teba, tak pri každej poruche v sieti sa satelit zapne a pojde aj ked nebudeš doma. :idea: :roll: Ja mám analogový a aj digitálny satelit, ale zopínam ich ked potrebujem a nie po zapnutí siete - 220V.
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

Aha jsem si to moc dobre neprecetl. To s tim vypnutim je jisty druh ochrany aby se nezapnul az tam nebudes. Myslel jsem ze pak nejde zapnbout ze standby. :roll:
Internet - metla lidstva
galjo

Re: Nenabíhá satelitní přijímač Philips 3010.

#5 Příspěvek od galjo »

pepess píše:Po vypnutí přijímače ze sítě 220V a novém zapnutí (např. při výpadku el. energie) naběhne přijímač jenom do stand-by módu. Po jeho nahřátí fénem přijímač normálně naběhne. Vypadá to to na nějaký vyschlý elyt. Nemám schéma. Zkoušel jsem namátkově kontrolovat a nic. Nemá někdo zkušenost? Předem díky.
A ako to myslíš stým fénom ??? Čo vlastne nahrievaš ?
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “