jak nastavit gibo sms ?

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pavel71

jak nastavit gibo sms ?

#1 Příspěvek od pavel71 »

zdravím měl bych otázku jak správně nastavit telefon sony ericson xpéria X8-dotykový aby chodily gibo sms?
prosil bych tkzv.po lopatě :D tedy krok za krokem děkuji :)
Naposledy upravil(a) pavel71 dne 02 črc 2012, 16:43, celkem upraveno 1 x.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

No, já tady ty aplikace beru trochu z jiného pohledu. Být to na mě, tak požaduju napřed přejmenování vlákna: Jak si co nejrychleji zasrat telefon nesmyslnými aplikacemi.
Ale jinak bych doporučil začít tím, že napíšeš přesný typ telefonu- Xperia dotyková je X1, X2, X10, X10 mini, X10 mini pro...
pavel71

#3 Příspěvek od pavel71 »

má označení X8 jinak já to nepovažuju za špatnou aplikaci sám sem to několik let používal a pro někoho komu jde o cenu sms je to ideální :)
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Jo, když chceš ušetřit, tak to není zlé, ale připrav se na to, že jednoho dne ti třeba telefon zamrzne a už z něj nedostaneš data, bude tam možnost jen reflash.
Není to až tak závislé na výrobci a typu MT, spíš to souvisí se zaplněním paměti (vnitřní, karta je v tom nevinně).
Podobná aplikace svého času kosila S-E W810i- Vodafone ji nabízel pro K750i, spousta lidí si řekla- vždyť ta W810i je skoro stejná, šup s tím na kartu a hurá, cože, proč? Už jen reflash.
Razím jedno heslo- jak je něco zadara, má to vždycky háček :D
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“