Jaké trubky jsme byli

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Jaké trubky jsme byli

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Právě nyní ny 24-ce doběhl "pořad ČT " z před dvaceti a Černý s Bubílkovou uzavřeli , špatně již bylo ! Kurňa , věřili tomu i oni ?
jandu

#2 Příspěvek od jandu »

A čo tak odpoveď: už bude jenom hůř.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
fifiju

#3 Příspěvek od fifiju »

,líp už přece bylo...nebo bude?
Jimmi2

#4 Příspěvek od Jimmi2 »

V době, kdy západní Evropa procházela obdobím prosperity (levné energie, následky války už byly pryč, kulturní rozmach, celkový optimismus atd....) jsme my mávali mávátkama na prvního máje a vzývali za živa mumifikovaného Brežněva.
Takže ano, líp už bylo, ale bohužel někde jinde než u nás.....
Bernard

#5 Příspěvek od Bernard »

Vždycky je někde líp než u nás a jinde hůř, i o hodně hůř. Aby u nás bylo nejlíp, to nedopustíme!
kejki

#6 Příspěvek od kejki »

Co je to za sport?
Mám se lépe než dřív.
DRAKE

#7 Příspěvek od DRAKE »

Já jsem jako víno. Čím starší, tím lepší.
Ježíš na kříži zaplatil za naše hříchy a tím nás osvobodil od věčné smrti. Platí i pro bastliře :-).
jandu

#8 Příspěvek od jandu »

a čomu veríte - svojim očiam, alebo tomu, čo do vás hustia?
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Cust

#9 Příspěvek od Cust »

Za komunistů bylo objektivně hůř. Všechno nám ukradli i to čemu se spousta lidí směje - svobodu. Pak nám dávali almužnu a chtěli, aby jsme jim byli vděční.
Vedení státu? Na dluh - vše rozkradeno. Celé maskováno uměle tvořeným kurzem vůči zahraničí. Podniky byly v kopru bez schopnosti konkurovat západním podnikům. Dodávalo se do ruska, tam brali vše a na kvalitu se nehledělo. A co popravy lidí s názorem? :puke:

Mě subjektivně bylo hůř. Neměli jsme na dovolenou, na rohlíky. Otec, když chtěl změnit práci, tak mu to bylo "zakázáno". Musel dělat to co mu bylo nařízeno. K vůli mě byli šikanováni rodiče (nekomunisti). Kvůli tomu, že moji rodiče nebyli komunisti byl šikanován děda (komunista). :puke:

Hůř už bylo.
AmarokCZ
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od AmarokCZ »

Ať žije bezduchá antikomunistická propaganda! :svolat: :rit:
http://www.zvodovodu.cz/ | Pokud neodpovídám na téma a chce něco vědět, pište SZ!
ok1hga

#11 Příspěvek od ok1hga »

Cust píše:Pak nám dávali almužnu a chtěli, aby jsme jim byli vděční.
Vedení státu? Na dluh - vše rozkradeno.

kolik lidí má dnes tolik peněz, aby si mohli říct že jsou svobodní ???
. . . mám velmi silný pocit, že jsi psal o dnešku !
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Jirka »

Cust: zřejmě žiješ v jiným kraji ... Mně se stačí podívat kolem sebe.
MirrA1

#13 Příspěvek od MirrA1 »

Cust píše:Za komunistů bylo objektivně hůř. Všechno nám ukradli i to čemu se spousta lidí směje - svobodu. Pak nám dávali almužnu a chtěli, aby jsme jim byli vděční.
Vedení státu? Na dluh - vše rozkradeno. Celé maskováno uměle tvořeným kurzem vůči zahraničí. Podniky byly v kopru bez schopnosti konkurovat západním podnikům. Dodávalo se do ruska, tam brali vše a na kvalitu se nehledělo. A co popravy lidí s názorem? :puke:

Mě subjektivně bylo hůř. Neměli jsme na dovolenou, na rohlíky. Otec, když chtěl změnit práci, tak mu to bylo "zakázáno". Musel dělat to co mu bylo nařízeno. K vůli mě byli šikanováni rodiče (nekomunisti). Kvůli tomu, že moji rodiče nebyli komunisti byl šikanován děda (komunista). :puke:

Hůř už bylo.

Vše rozkradeno? Pokud dobře vím, tak po revoluci byla drtivá většina průmyslu v republice naše. A dnes? Dnes je vše rozkradeno.

Dnes můžeš volně cestovat, ale podívej se kam jezdí na dovolenou většina čechů - Chorvatsko, Itálie. Jezdí tam kde je nejlevněji jelikož stejně na to nemají peníze. A pokud ano tak musí škudlit celý rok.

A tak by se dalo pokračovat. Když si třeba vezmu výchovu dětí. Co kdysi bylo ve škole jako standart pro každého tak dnes si může dovolit málokdo. Například lyžáky, tábory atd. Může jet jen ten to na to má.
BOBOBO

#14 Příspěvek od BOBOBO »

Inu je to normální , sytý hladovému nikdy nevěřil a věřiti nebude . :wink:
p32

#15 Příspěvek od p32 »

AmarokCZ píše:Ať žije bezduchá antikomunistická propaganda! :svolat: :rit:

Ano, a to ještě píšou ti, co se oproti druhým měli krásně. Jenomže to je asi jenom o tom, že si někdo musí stěžovat za každého režimu místo toho, aby si užíval dokud to jde. To jim dojde asi až na lavečce v parku v důchodu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“