Sháním schéma (nebo nějaké údaje) k sondě pro GM6016

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mtajovsky

Sháním schéma (nebo nějaké údaje) k sondě pro GM6016

#1 Příspěvek od mtajovsky »

Dobrý den,
sháním se po sondě, ale ta bude asi nedostupná, takže po schematu nebo nějakých údajích pro sondu k VF milivoltmetru Philips GM6016. Měla by to být pravděpodobně přepínatelná sonda s kapacitními děliči nebo kapacitním předřadníkem. Děkuji.
petrfilipi

#2 Příspěvek od petrfilipi »

Tady něco je.
Jo a našel jsem ještě něco, i když to je zčásti stejné jako přiloženy soubor, odkaz je: http://www.ulozto.cz/xt59GnM/gm6016-rar. Některé pdf soubory mají zabezpečení proti editaci (rozdělení apod.), tak jsem to dal na Uložto. Ale asi by nebyl problém zabezpečení změnit.
PF
Přílohy
GM6016.pdf
(255.8 KiB) Staženo 14 x
mtajovsky

#3 Příspěvek od mtajovsky »

Děkuji za snahu, ale tohle už mám. Problém je v té vstupní sondě nahrazující vstupní dělič. Pravděpodobně funguje jako přepínatelný kapacitní dělič. Zatim jsem ji nikde neviděl k mání a záměr je udělat si ji vlastními silami. Na schematu je ale naznačen jen otočný kondenzátor jako předřadná kapacita, což ve skutečnosti tak nemůže být. Vstupní kapacita mV-metru je asi 30 pF a citlivost 3 mV. Na nejvyšším rozsahu 300V by pak vycházela kapacita v sondě asi 0,0003 pF. Tak malá kapacita se snad ani nedá reprodukovaně udělat, musí tam bý něco složitějšího, snad kapacitní příčkový článek ... ?

Jestli to nepůjde jinak, nakonec asi opajcuju nějaký vstupní dělič z osciloskopu.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“