TT2246, co je to za tranzistor?
Moderátor: Moderátoři
TT2246, co je to za tranzistor?
našel jsem jen TT2234, což je trand pro horizontály TV, jaký mezi nima bude rozdíl?
Prošel jsem už všechno, co jsem našel. Případně co mohu strčit místo něj. Vyhoví BU2508DF?
Děkuji.
Nebo odkud jsi ho vzal !
chce to víc informací !
může to být třeba tento tranzistor
záleží co to vlastně má být !
dej sem fotku !
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Živím se servisem TV a nejhorší opravy jsou od takových samozvaných opravářů. Pokud si vrtáš do své vlastní, je mi to jedno, ale tohle je dotaz už na třetí nebo čtvrtou telku. Tady není internetová opravna.
Nepíšu to, abych Vás naštval, proto to neberte ve zlém.
A komu a v čem radíme, je jiná záležitost, podle toho, do jak složité konstrukce se pustil ve vztahu ke svým znalostem a zkušenostem. Ovšem, jak říkám, v oblasti oprav televizí a podobné spotřební elektroniky jsou tu požadavky na znalosti tazatele a informace od něj přísnější.
Jinak ten BU2508DF by mohl vyhovět.
.
Co je to tedy za pouzdro, s těmito rozměry 16,3 x 10,2 x 4,5 mm? Nápisy: TT2246 pod tím 8H3.
Děkuji.
- Přílohy
-
DSC08798.JPG- (290.02 KiB) Staženo 103 x
sanoch píše:Jde v podstatě jen o to, jestli má damper diodu a shunt. Okolo něj jsem nic takového nenašel, tak by diodu měl mít v sobě.Každopádně si myslím, že když tam dám BU2508DF tak to bude OK. Na velikosti nezáleží, místa dost.
Dík.
Tak v tomto vlákně nahrazuješ BU-čku "japoncema" a teď najednou chceš "exota" nahrazovat zase tímtéž BU-čkem
To jsi ho najednou vytřepal z rukávu