Použití filtru v excelu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Použití filtru v excelu

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Mám dotaz ohledně použití rozšířeného filtru v tabulce excelu . Po hodině jsem přišel na to alespoň kde . Když si stáhnu cizí dokument z excelu a použiji filtr , a používám i řetězce , tak filtrování funguje . Pokud ale vezmu jakýkoliv dokument vytvořený na tomto poči , tak filtr nefunguje . Poradí někdo , kde leží ten jezevčík ?
sewerman_cz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od sewerman_cz »

Záleží jakou verzi excelu používáš pokud je to myslím od 2007 tak je to pod záložkou Data - filtr.
Filtr by měl fungovat automaticky (po jeha zapnutí) na souvislé datové tabulce. Pokud máš v tabulce prázdné řádky tak ti filtr nebude fungovat. Možná by to chtělo přiliožit ten soubor.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Mám 2003ky . Můj problém je v tom , že nevyfiltruji mnou zhotovené dokumenty , cizí ano .
sewerman_cz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sewerman_cz »

To je divné, V tom by neměl být rozdíl. Zkuste poslat Váš dkument.
Hejnicek

#5 Příspěvek od Hejnicek »

Co to dela, kdyz zalozis pokusne novy dokument, treba jen s vyplnenym 1 listem s bunkami 3 radky a 3 sloupce?
Dej treba jen PrintScreen kdyz ti nebude fungovat ten pokus co tam mas.
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Žádala mne o to manželka , abych ji to připravil do práce . Tak jsem právě udělal demonstrační příklad , na tři listy dost čísel a když mi to nešlo , tak jsem to smazal . Stáhl jsem si ceník z KERRu a to šlo . Tak jsem si vytáhl statistiku podniku -u mne (tu ti tedy nepošlu) a zase to nešlo . Tak jsem s tím seknul . Kdyby někdo znal ten fígl , zapsal bych si ho . Víc sám hloubat bez znalostí nebudu , tolik času není . Různě jsem buňky formátoval , řetězce dělal dlouhé i krátké , číselné i písemné . Prostě nwm . Během dne mi mamina sdělila , že již nějak rozdělila (skladové zásoby) .
sewerman_cz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sewerman_cz »

Můžu se zeptat co nešlo?
Nešlo vůbec zapnout filtr? Nebo filtr existoval, ale nepracoval správně?
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

Po odstartování filtru se překopírovalo komplet vše .
sewerman_cz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od sewerman_cz »

Tak tomu nerozumím. Co se překopírovalo? A kam se to překopírovala?
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

No zadáš rozšířený filtr , tam zadáš odkud , zadáš co a zadáš kam . No a po spuštění filtru se do kam překopíruje komplet zadání bez filtrace . Tedy jen ze souborů vytvořených na tomto PC .
sewerman_cz
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od sewerman_cz »

Pokud byla splněna podmínka shodnosti názvů sloupců, tak nevidím důvod proč by to nemělo fungovat. Škoda , že neexistuje ta tabulka s daty.

Jinak pěkný popis této funkce je na tomto odkazu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“