robo jo, ale jinak to normálně funguje, když by člověk chtěl fakt nějaký dobrý digitální multimetr tak to nebude v téhle cenové kategorii (mě stál ještě 2200kč ), viz třeba fluke 87, ten vyjde na 14 tisíc

ale žádnou takovou nectností netrpí
manuálu myslím psali ( nebo možná jinde) že ten přístroj má mít do nějaké úrovně napětí nekonečný vnitřní odpor a že to má sloužit k měření CMOS - co je na tom pravdy nevím, ale mohl by to být důvod proč to dělá co to dělá
Hydrawerk u UT70A je docela dost nectností, vubec dostat se dovnitř pro výměnu baterie je porod, šroubky jsou samozřejmě samořezky, takže závity dlouho nevydrží, pojistky neodpovídají bezpečnostní kategorii, navíc je to celé napájené z 9V destičkovky, což zkracuje výdrž. Měření reaktančních součástek s horším Q zpusobí naprosto nesmyslné výsledky, display není dostatečně chráněn, jen tenkým plastem, nebo spíš folií. Prostě levný DMM,ale pořád lepší jak nová DTčka za 150 na 3 otočení přepínačem a konec
jako + považuji to že jak UT70B a UT70A mají aspoň základní ochrany před nesprávným použitím, (měření odporu v zásuvce a další...)
nevím jestli jsem to sem dával
https://picasaweb.google.com/1043785931 ... directlink 
(to není moje práce, proražený dělič z SMD rezistorů) bengálské ohně