Realtek High Definition Audio

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tygrik

Realtek High Definition Audio

#1 Příspěvek od tygrik »

Zdravim moc prosim i radu na win 8 32 bitovou verzi zvuk normalne nainstaluju ale tu samou verzi pro 64 bitovou verzi ve win 8 64 ne pokazde to hodi hlasku ze nastala chyba. Prosim mate a nebo nevite kde na ten realtek high definition ziskat pro win 8 64 funkcni driver? moc diky
Neustale to vyhodi hlasku Error code 0xE0000247
bastlir40

#2 Příspěvek od bastlir40 »

Co mu zkusit vnutit ovladače pro WIN7 64bit a nebo tady: http://drivers.softpedia.com/get/SOUND- ... -x64.shtml
Zdraví vás Mirek

www.mojeelektro.xf.cz
tygrik

#3 Příspěvek od tygrik »

Tak to sem skusil taky a bez uspechu a vubec nechapu proc to nejde :(
Standa99

#4 Příspěvek od Standa99 »

R2.70 by měli jet http://www.gameparty.cz/home/download.php?view.277 . Já jsem neinstaloval nic, po instalaci (64-bit) zvukovka normálně jela.

Nějak jim to nejede, zkus tady http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... io-codecs/ (Stáhnout Realtek High Definition Audio R2.70 Vista,7 64bit).
tygrik

#5 Příspěvek od tygrik »

Ahoj tak bohuzel nic ale nevim proc proste na 64 bitovou verzi to nenainstaluju :(
Standa99

#6 Příspěvek od Standa99 »

Těžko říct, ale podle google nejsi jediný s tou chybou.
A tobě ta zvukovka nejela po instalaci Win8? Ty ovladače tam jsou, já jsem neinstaloval nic a zvukovka jede. Mám ji sice jen pro výstup na repro monitoru, ale funguje. Ovladače mají podpis od Microsoftu.
tygrik

#7 Příspěvek od tygrik »

Ahoj taktez sem smejdil strejdu google. po instalaci tam neni prave a kdyz primo sosnu z realdteku driver tak nic. v ty verzi 32 to maka v pohode prave. a jeste dodam co sem vysteachal v everestu. Popis zařízení Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
:( dodatek pod win7 64. a win 8 32 to maka bez nejmensiho problemu :roll:
elektrolama

#8 Příspěvek od elektrolama »

Nainstaluj si program ,,Driver Genius Professional,, třeba z torrentu, prohledá ti počítač a stáhne nejnovější ovladače pro tvůj comp. Pokud se ti to ani potom nerozjede máš smůlo no.
keemo

#9 Příspěvek od keemo »

sa hras na betatestera? :lol: pri W7 to bolo uplne rovnake... ja bych si pockal aspon mesiac kym sa to nejak utrasie... ale na ten metropaskvil nemam chut... ale o tom je ine vlakno,tak nebudem spamovat
tygrik

#10 Příspěvek od tygrik »

Keemo nemas pravdu na win 7 32/64 to slo v poho ale uz je to ok staci win8 donutit aby necertifikovane drivery prijal.Postup: v metru dame nastaveni pocitace, pote obecne, a pote restartovat s upresnenym nastavenim. a za druhe oprava problemu, pokrocile volby nastaveni startu systemu a tam f7 coz je vypnuti pozadavku certifikovanych ovladacu a restart. a pakuz misto neuspesneho instalu vybehne hlaska jestli duverujeme ovladaci a na odpoved ano vesele a uspesne dojde k dokonceni instalace :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“