T-Mobile zkušenosti
Moderátor: Moderátoři
T-Mobile zkušenosti
Telefon používám jako služební . Volal jsem na 4603, řekli mi že si to mám vyměnit v prodejně. Pokusil jsem se kartuvyměnit v centru Nový Smíchov , pracovník mi řekl že musím mítkrabičku od karty. Já ji nikdy neviděl,telefon jsem dostal s kartou, nastavený. Podnik se stěhoval, pracovník kterýtelefony přiděloval u nás již nepracuje. Krabička i s papíry zřejmě dávno prošla spalovnou. Takže tento požadavek splnit nemohu.
Po 14 letech nechci měnit číslo, a oni na to koukají blbě. Obávám se že krabičku má možná ten nový majitel mého čísla že jim nějak vypadlo z databáze a vyrobili s ním novou kartu. Myslel jsem že mě klepne pepka a tan šašek se rozčiloval že na něj řvu. Stá lo mě to dost ovádání abych mu nenarazil na palici LCD.
Tak ted jsem si vzal jinou kartu a čekám jak to dopadne. Pokud mi vrátí číslo přejdu k O2.
Máte někdo taky takové hezké zkušenosti? Rada na to asi žádná není holt mobilní operátor
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A jestli pánům z T-Mobile nevadí, že najednou karta volá přes úplně jiné BTS a s jiným IMEI, tak jim ten monitor opravdu patří narazit na hlavu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já bych po nich vystartoval s tímhle argumentem, přece nejde aby mi ze dne na den zrušili číslo a okamžitě ho prodali někomu jinýmu - a já se o tom dověděl až podle toho, že se nedokážu přihákovat na síť. Přece jen ty obchodní podmínky napsali oni, tak by je měli hlavně oni dodržovat...
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- tomasjedno
SIM karty starší než cca 10 let je možné celkem úspěšně duplikovat a provozovat obě (i více), samozřejmě nikoliv současně.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Jinak já na štěstí s T-mobile mám teď dobrou zkušenost v podobě výměny nefunkční SIM - po 11-ti letech odešla. Na prodejně vyřízeno během deseti minut přidělením nové SIM.