Robot UKS E23, prosba o radu od všech znalců
Moderátor: Moderátoři
Robot UKS E23, prosba o radu od všech znalců
Iva
Rameno hnětače (nádoba chybí) a loupače brambor vychází jinak vysoko, než kolénko UKS 23. Asi by to srovnalo nějaké prkénko. Na loupači by měla být gumová poklice.
Odstředivý odšťavňovač je komplet.
Chybí masomlýnek, je tam jen vložka na odšťavňování rybízu a násypka, která je vzácně nerozbitá.
Mlýnky kafe + mák těžko z fotky posoudit.
Šlehač je koncepčně jiný než původní na UKS 23 - chybí nádoba, originál je úzký profil. Dá se nahradit nádobou s užším rantlem, ale musí se říznout kroužek a opatři kufrovou sponou.
Struhadla jsou komplet.
Odšťavňovač citrusů má často rozbitý ten vsouvací plast, je potřeba extrémně opatrně balit.
Jestli vám chybí jen něco, napište soukromou zprávu, třeba překonám lakotu a něco vám pustím ze zásob
Návod k superrobotu UKS 26 je ke stažení http://uloz.to/xQ3Vupv/superrobot-rar
Robot uks e 26
robot uks e26 a zbrojovka brno zu1
Zetka má jiný průměr vývodů, jedna je na aukru a počítám, že teď před vánoci půjde vysoko. O zabudování UKS 26 jsem taky uvažoval, ale je to příšerně hlučné a UKS 23 má nádherně oblé tvary.
- Přílohy
-
2012-11-13 17.47.38.jpg- (36.69 KiB) Staženo 409 x
- Přílohy
-
2012-11-22 17.19.30.jpg- (51.51 KiB) Staženo 355 x
- tatramacek
dzenkyns píše:Především děkuji za rychlou odpověď. Dávám sem fotky(z telefonu, pravda nejsou moc kvalitní) instalace robotu Uks e26 do kuchňské linky, kdyby to někoho zajímalo. Rychloběžný motorek pro mixér jsem vypustil, používám i etu Mira. Pro převodovku pomaloběžného vývodu jsem použil jiný motor - asynchronní se zpětnou vazbou - motor z automatické pračky, který řídím elektronikou - použil jsem - také z pračky obvod tda 1085c. motor má dvojí vinutí, 18pólové a dvoupolové, rozbíhá se tedy od velmi pomala, s maximální zátěží a za několik sekund elektronika přepne na dvoupolové vinutí. Celkem mám 5 rychlostí+zpětný chod, řemenice motoru je o něco větší, tzn že na maximum se tocí vše rychleji. Rychlosti přepínám pomocí otočného přepínače. Motor je silnější - 450w o proti původnímu250w. Motor, díky tomu, že je ve skříni v lince a je celkově odpružený , nepřenáší téměř žádné vibrace, není vůbec slyšet.
Máš opravdu moji velkou poklonu... Tohle sem snad ještě nikdy neviděl a asi nikdy neuvidím
- tatramacek