doplnění o AV-IN

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

doplnění o AV-IN

#1 Příspěvek od 555 »

zařazuji moji otázku sem,protože už dopředu si myslím,že to až tak jednoduché nebude....když mám přenosné DVD...u kterého není zástrčka AV IN,ale pouze AV-out...
je hodně složité upravit zapojení aby fungovalo i AV-IN? vím že na jiných DVD bývá ten vstup a přepínač klasické DVD a a AV IN...
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

Hlavně to bude individuální u každého přístroje. Jaký máš model?
555

#3 Příspěvek od 555 »

bohužel nemám ho usebe ale značka vím že je sencor...jak budu ho mít u sebe tak napíšu model :-)
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
monterjirka

#4 Příspěvek od monterjirka »

SENCOR? Tak to jsem docela pesimista. U této značky se většinou nesežene nic (dokumentace) ani na ruských nebo polských serverech...
To chceš zobrazovací část využít pro jiný signál než z DVD? Nevěřím, že to bude obsahovat "dekodér" AV signálu na něco, co se dál pouští do displeje...
555

#5 Příspěvek od 555 »

přesně na to bych to chtěl :-)jako samozřejmě čekal že to nebude tak jednoduché to je i logické...
no zjistím přesný model....samozřejmě schéma by asi muselo být jelikož pak je úprava těžká at tak či tak
555

#6 Příspěvek od 555 »

a zeptám se ještě jinak ...nemá někdo z vás přenosné DVD klidně at má mechaniku KO ale pouze at má ten AV IN vstup....i displej může mít KO..mám zásoby
Hydrawerk

#7 Příspěvek od Hydrawerk »

monterjirka píše:SENCOR? Tak to jsem docela pesimista.

Leda že by se podařilo identifikovat, o jaký přejmenovaný čínský výrobek se jedná. Může se prodávat pod nejrůznějšími názvy...
555

#8 Příspěvek od 555 »

tak přesně se jedná o tento :

SENCOR SPV 2714

bohužel schéma nebo něco podobného se mi nepodařilo najít :roll:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“