Že by v nerozumný straně přece jen někdo měl rozum?
Moderátor: Moderátoři
Že by v nerozumný straně přece jen někdo měl rozum?
obrázek příliš široký, zobrazení zrušeno, stáhněte a zobrazte si sami.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
A kutilmile - nelituju tě
Zrovna dnes jsem dostal mailem další podobnou perlu, s názvem "Austrálie říká Ne už podruhé" (je i na googlu).
Autor neznámý, cíl jasný: nas*at lidi a poštvat je proti minoritám, které se od majority odlišují.
A kutilmile - nelituju tě
Proč se Otík vyjadřuje k dopisu, který mu nebyl adresován? Proč svou odpověď neadresuje přímo oslovovanému vajdovi, ale vystavuje ji na internetu? Co nového a podnětného vlastně ve svém textu sdělil? Jaké nabídl řešení? Nic, pouze populistický blábol, k na*rání lidí a k napínání té pověstné gumy.
Od poslance očekávám jiný přístup a jinou úroveň řešení, jím popsaného problému!
Jaké "jiné řešení", po prasknutí té gumy, máš Stašku na mysli? Třeba bys mohl Otíkovi poradit, aby příště přišel i s konstruktivním návrhem řešení, jím otevřeného tématu.
Otkundes píše:Proč se Otík vyjadřuje k dopisu, který mu nebyl adresován? Proč svou odpověď neadresuje přímo oslovovanému vajdovi, ale vystavuje ji na internetu?
Od poslance očekávám jiný přístup a jinou úroveň řešení, jím popsaného problému!
Otík se vyjadřuje velmi správně a že zrovna tobě se to nelíbí, tak to je tvá věc. Mě se to líbí. A proč se k tomu vyjadřuje a proč takhle ? Protože je za to placenej a protože se jedná o veřejnou věc a ne soukromničení !!!
Pokus se napsat taky něco konkrétního než jen že očekáváš něco jiného a jinou úroveň - prostě nechoď kolem horkého hrnce a napiš o co ti jde.
Otkundes píše:Myslím, že není chyba v nedotknutelných, že je majorita financuje. Oni jsou jen vysoce přizpůsobiví a plně využívají možností a výhod, které jim naše společnost nabízí. Chyba je právě v politicích a v poslancích, jejichž politika a přijaté zákony, umožňují tuto část naší společnosti (a nejen je), z našich daní legálně financovat.
Ale je chyba v nedotknutelných (cigánech) ! Je zajímavé, že znám i pár cigánů, co se nestydí za název cigán a pracují a vychovávají normálně své děti. A to jako zařídili ti politici ? Kteří ? Jo, už vím - z ČSSD je tady přijímali o 106 ze Slovenska a podporovali je chudáky. Proč stejnou podporu nikdy nedostala bílá matka samoživitelka s jedním nebo dvěma děckama ? To chceš jako tvrdit, že všechny ženy samoživitelky s malýma děckama jsou u nás tak blbé, že neumí využívat správně podpory jako cigáni ? Já si dovolím (bez urážky) zase tvrdit, že tomu vůbec nerozumíš.
Pro informaci : Otík a jeho strana jsou mi u prd...
Proč jsou takový, jako je on, mezi nima pouhou výjimkou, nikoliv pravidlem?
Chaloupkovo psaní je sice účelový, ale je pravdivý, ale to neznamená, že právě on, když už ho nějakej hňup zvolí, nastolí změnu, prostě to zůstane u keců, který se časem rozplynou.
Za to, co se tady děje, nemůže cikánská mentalita, ale ta česká. Cikáni jen využívaj toho, co jim systém poskytuje.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill