Díky
Jirka
Moderátor: Moderátoři
Hill píše:...
... Kam zmizel ten pocit jistoty, že z téhož vysílače pojede na témže kanálu program dalších 20 let...?
Celeron píše:Východočeši co chytáte DVB-T z Černý Hory. Dnes nám přestěhovali MUX2 ČRK na 39 kanál a MUX3 Digi Group na 34 kanál. Výsledek, alespoň u mě naprostá hrůza. MUX2 je dobrej, ani za hustýho deště žádná bitová chyba. Barrandov zmizel. Ale celej MUX3 je naprosto nepoužitelnej!! Bitová chyba neustále 5-10 (10 je max) neustále dropuje a seká se obraz i zvuk. Jestli to takhle zůstane, tak potěš pánbuPřed změnama šlo vše perfektně. Na Černou Horu mám přímou viditelnost přesně 50 km a má mít 100KW. Netušíte prosím někdo co se děje a zda to je konečný stav? Co jinak dělat? Lokalita Nový Bydžov. Praha tu skoro nejde, Krásno je stíněný, něco jde z východu ale taky slabý...
Díky
Jirka
texi píše:Celeron píše:Východočeši co chytáte DVB-T z Černý Hory. Dnes nám přestěhovali MUX2 ČRK na 39 kanál a MUX3 Digi Group na 34 kanál. Výsledek, alespoň u mě naprostá hrůza. MUX2 je dobrej, ani za hustýho deště žádná bitová chyba. Barrandov zmizel. Ale celej MUX3 je naprosto nepoužitelnej!! Bitová chyba neustále 5-10 (10 je max) neustále dropuje a seká se obraz i zvuk. Jestli to takhle zůstane, tak potěš pánbuPřed změnama šlo vše perfektně. Na Černou Horu mám přímou viditelnost přesně 50 km a má mít 100KW. Netušíte prosím někdo co se děje a zda to je konečný stav? Co jinak dělat? Lokalita Nový Bydžov. Praha tu skoro nejde, Krásno je stíněný, něco jde z východu ale taky slabý...
Díky
Jirka
...až na ty uvedené kanály s Tebou sohlasím, Fanda a spol. kostičkují z 45.kanálu ještě včera ok,dnes bída.
Celeron píše:...Mohl by jste mi prosím doporučit co zkusit, aby se zlepšil REG7 z Černý Hory a MUX4 Chlum? Teď mám na půdě už léta asi 3 m pod anténama zesák IVO, co krmí 4 zásuvky po baráku. Kolik má zesílení a šum nevím, blbě se do šítu leze. Do zesíku je vstup kruhová VKV, VHF je nezapojený a jeden vstup UHF napřímo logáro. Jak nejlíp zkusit zesílit a sloučit REG7 a MUX4? Ten IVO jestli si dobře vzpomínám má 8 čudlů na nastavení zesílení podle kmitočtu, třeba se to na něco hodí.
Díky za radu.
Jirka