Ponuka: hľadám šikovných programátorov
Moderátor: Moderátoři
Ponuka: hľadám šikovných programátorov
Spolupracovať môžeš na významných projektoch vo Švajčiarsku, Nemecku, Rakúsku, ale aj na Slovensku či v rámci čiastočnej home office
Potrebné je zaslať CV či prípadné otázky na:
Eva Kukurova
kukurova@cns-s.eu
00421 220 992 923
www.cns-s.eu
Software Developer Job in Slovakia : www.facebook.com/groups/178176165567419/
- pocitujlasku
Škoda, už jsem do toho chtěl jít s tím, že tak nějak ovládám géčkopocitujlasku píše:bez požiadavky na znalosť konkrétneho programovacieho jazyka - ale na stranke je spomenute C# .net, C, C++, a plynula znalost AJ. - to je podla mna dost podstatna info.
Pripadny vykon prace by bol v BA? praca na zivnost, alebo HPP?
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
rnbw píše:Nie je toto nahodou v rozpore s pravidlami fora?
Já osobně s tím problém nemám a sekce nabízím/hledám práci v elektro-oboru tu chybí a asi brzy vznikne, pokud s tím bude u moderátorů souhlas.
P.S. Kolik dostane EB z provize "headhunterů" ?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
MetalGod píše:
Fuj! Tak zrovna kvůli tomuhle bych do toho nešel
Však tě nikdo nenutí, jen si pak nesmíš stěžovat, že tam ten má práci nebo, že vydělává víc. Co kdo dělá je svobodná volba a zatím mrkvošrot vede na trhu a ještě tomu nějakou dobu tak bude. I když mám pocit, že v poslední době dělají vše sami proti sobě.
Sekce nabízím - poptávám práci - výrobu by se hodila. Je tady hodně lidí kteří by si rádi přivydělali a na druhou stranu hodně lidí kteří něco potřebují. Jen je třeba ji pevně dát pravidla.
- pocitujlasku
Když se z koníčku stane náplň práce, povinnost, už to není tolik zábavný.
— Winston Churchill
- pocitujlasku
Som typ cloveka, ktory sa rad uci nove veci, a pri programovani sa proste dosiahne nejaka hranica, kde potrebne veci uz mas v malicku.
A novy prog. jazyk v 90% znamena naucit sa syntax, logicke postupy su vsade rovnake.
Ja napr. uz piaty rok na ntb funguje cisto na linuxe, len v praci pouzivam windows. Proste pre mna win je pracovny nastroj a Linux je konicek
nápad fungovania sekcie, v ktorej sú zverejňované pracovné ponuky pre vás ( na iných fórach pre tých daných užívateľov ) je naozaj skvelý. Presne viete, kde môžete v prípade potreby hľadať.
Možno by to uvítali aj iné odbory nielen IT prostredie.
K tej konkrétnej ponuke:
Ide o spoluprácu, ktorú ponúkame nielen pre jeden konkrétny projekt, ale aj dlhodobo (samozrejme podľa dohody ako to developerovi vyhovuje ).
Preto tam nie sú uvedené konkrétne požiadavky, pretože napr. pre jeden z aktuálnych sú potrebné znalosti PHP, jQuery atd a Linux system, ale pre iný zase HTML 5, CSS 3 a JavaScript...
Práve preto hľadáme viacero developerov, pretože tých projektov je viac a sú rôznorodé.
Ďakujem.
Eva Kukurova
kukurova@cns-s.eu
00421 220 992 923
www.cns-s.eu
Software Developer Job in Slovakia : https://www.facebook.com/groups/178176165567419/
kukurova píše:Hľadám šikovných programátorov ( bez požiadavky na znalosť konkrétneho programovacieho jazyka ) pre projektové zadania aj v blízkej budúcnosti.
Tak jsem z toho blbej. Programátory, co budou projektoví analytici ? Mám z toho stejný dojem jako MetalGod v prvním příspěvku.
kukurova píše:Práve preto hľadáme viacero developerov, pretože tých projektov je viac a sú rôznorodé. /
Mám dojem, že pokud nebudeš konkrétnější teď, tak seženete jen haldu lidí, co se naštvaně budou vracet ke své práci až začnete být opravdu konkrétnější při výběru.
"bez požiadavky na znalosť konkrétneho programovacieho jazyka"
"hľadáme viacero developerov, pretože tých projektov je viac a sú rôznorodé"
- znamená, že nehľadáme LEN PHP programátorov, nehľadáme LEN developerov, zaoberajúcich sa HTML 5 či CSS, ale hľadáme šikovných ľudí, ktorí vedia programovať a v tomto momente a vo verejnom prostredí fóra nie je dôležité, na čo sa špecifikujú.
Je sympatické, že sa zaujímaš o konkretizáciu ponuky, avšak ponuka sa týka programátorov, ktorí naozaj majú záujem o profesionálnu spoluprácu. Tí mi zasielajú svoje CV priebežne na mail, nezvyknú reagovať na ponuku verejne vo fóre.
Ďakujem za pochopenie.
[/b]
— Winston Churchill